teren pentru constructii intr-o locatie linistita, pret de top, Mogilishte

Mogilishte, Bulgaria – ID 6723
24,000 €
Arie 2200 m2
Mare 5 000 m
Sezon Tot anul

Va oferim spre vanzare un teren construit intr-o locatie foarte linistita si la un pret avantajos in satul Mogiliste. Terenul are 2200 m2 si este foarte bine intretinut. Restul de 135 m2 din casa se afla pe teren si este destinat demolarii, terenul este racordat la curent electric si apa municipala, deseurile pot fi evacuate cu fosa septica. Terenul este împrejmuit și este o vie bine întreținută. Terenul are un mare potențial pentru orice cultivator de fructe și legume sau de animale. Mogilishte este un sat foarte linistit, la 5 km de Kavarna. Aici locuiesc aproximativ 60 de rezidenți permanenți, mai multe familii de străini, inclusiv mai multe familii de cehi. Drumul principal in stare foarte buna duce in sat.

Orașul Kavarna este un oraș-port din Bulgaria și este situat pe o coastă stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este în jur de 12 000. Kavarna este cunoscută drept „capitala rock-ului Bulgariei”, deoarece în fiecare vară adună pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul de Istorie Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri de la triburile tracice care locuiesc în regiune, din viața slavilor și bulgarilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se poate lăuda cu o plajă urbană bine întreținută. Adevăratele perle ale coastei de nord sunt în apropiere, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balcic, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola și multe altele. Mulți străini locuiesc în Kavarna și împrejurimile sale, inclusiv destul de mulți cehi. Există, de asemenea, stânci în vecinătatea Kavarnei, de la care există o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. Există, de asemenea, o serie de izvoare termale vindecătoare în apropiere. Aici veți găsi și un spa cu nămol medicinal, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Arie
2200 m2
Magazin
6 km
Medic
6 km
Cafenea
6 km
Restaurant
6 km
Bar
6 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00