Teren pentru constructii la un pret avantajos, Achtopol

Ahtopol, Bulgaria – ID 7401
36,000 €
Arie 991 m2
Sezon Tot anul

Oferim atenției dumneavoastră un teren frumos construit în Ahtopol, Bulgaria. Suprafata terenului este de 991 m2. Oportunitate excelentă de investiție, vă recomandăm!

Ahtopol este un mic oraș de pescari foarte plăcut, cu un port. Natura înconjurătoare este adormită și frumoasă, stâncile sălbatice. Dar asta se va schimba în curând datorită faptului că un port de iahturi este în persoana modernității. Se presupune că este al treilea port de iahturi ca mărime din Marea Mediterană, cu un chei mare (ei îl numesc „potcoava” în bulgară) și un nou far. Cu siguranță atunci prețurile vor crește rapid când o mulțime de oameni bogați de iahturi vor veni aici. Plaja de la Ahtopol este una mare (la nord de oraș în spatele stâncii) și multe bancuri de nisip mici.

Împrejurimile orașului Ahtopol merită cu siguranță o vizită. În jurul lacului există stânci interesante de aproximativ 10 până la 25 de metri înălțime și stepe de câmpie de coastă pe ele. Pășunile și oile sunt obișnuite aici. Niște păduri ici și colo. Spre sud, puteți merge prin acest peisaj până la Sinemorka de-a lungul traseului de drumeții nou construit sau de-a lungul drumului principal. La vest de Ahtopol, la aproximativ doi kilometri mai departe, se poate ajunge la dealurile Munților Strandža, care sunt de câțiva ani parc național, sau, de exemplu, la râul Veleka, care curge încet prin parcul național. De la Achtopole spre nord, te poți plimba cu ușurință de-a lungul mării sau pe drum până la Varvara.

Arie
991 m2
Magazin
220 m
Medic
230 m
Cafenea
450 m
Restaurant
180 m
Bar
260 m
Școală/gradiniță
130 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00