Uimitor 3 camere cu vedere la mare, 2 băi, complex de lux, prima linie, Byala/ Horizon

Byala/Obzor, Bulgaria – ID 5115
147,000 €
Arie 97 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 18 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Posibilitatea de a vinde în rate timp de doi ani! Vă oferim un apartament nou, spațios, cu 3 camere, într-un complex nou, luxos, situat în prima linie la malul mării, într-o zonă liniștită și pitorească, între stațiunile Obzor și Byala, în apropierea pădurii de pini. Apartamentul este situat la etajul patru din cinci și este compus dintr-un hol, living cu spațiu pentru chicinetă, două dormitoare, două băi cu toalete, două balcoane. Ferestrele și balcoanele oferă o vedere frumoasă la mare. De asemenea, puteți vedea toată frumusețea zonei interioare a complexului și a piscinei.

Suprafața construită a apartamentului este de 82 m2, suprafața totală este de 97 m2. Apartamentul este vândut gata "la cheie" fără mobilier. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilierul și echipamentul. În camera de zi și în dormitor sunt instalate aparate de aer condiționat cu invertor, care vor asigura o temperatură confortabilă indiferent de sezon. Aveți la dispoziție infrastructura și confortul unui complex de înaltă calitate. Pe teritoriul complexului pentru un sejur confortabil există o piscină cu zonă de relaxare și șezlonguri, zonă de parc cu grătar, loc de joacă, bar în aer liber, sală de sport cu saună, parcare. După ce părăsiți apartamentul vă puteți relaxa în piscină și puteți savura un cocktail în barul în aer liber. Mergeți puțin mai departe pe scări de-a lungul stâncii pitorești cu pini - și vă aflați pe plaja de nisip spațioasă, cu șezlonguri și umbrele gratuite, accesibilă numai rezidenților și oaspeților complexului. O potecă duce de-a lungul mării pentru o plimbare sau o alergare de dimineață în aer curat - un loc minunat pentru romantici și cei care iubesc un stil de viață sănătos. Aerul curat de mare cu note de conifere vă va umple corpul de energie de îndată ce intrați în complex. Taxa de întreținere este de 18€/m2 pe an + 150€ pe an depozit pentru electricitate în zonele comune.

Noi, cei de la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă de neegalată de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu își piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere și administrare generală a proprietăților și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Complexul este convenabil accesibil atât din aeroporturile Varna, cât și din Burgas, prin transfer, taxi sau autobuze regulate care circulă la fiecare 30 de minute. De la aeroporturile Varna sau Burgas, distanța până la complex este de numai 60 km, iar călătoria durează mai puțin de o oră. Puteți ajunge la apartament la orice oră convenabilă și vă puteți bucura de apusul soarelui pe malul mării cu un pahar de vin local delicios. La câțiva pași de complex se află un hotel de patru stele cu baruri, restaurante, spa, apă și divertisment sportiv. Toată această infrastructură poate fi utilizată de către rezidenții complexului. Întreaga infrastructură urbană se află la 3 minute cu mașina de complex în stațiunile Obzor și Byala, unde veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o viață confortabilă și de agrement: magazine, cafenele, restaurante, birouri bancare, stadion, sport în aer liber, școală, grădiniță , farmacii, clinică, etc. Dacă este necesar, compania de administrare vă va ajuta să închiriați apartamentul în absența dvs. Randament al chiriei de până la 10% pe an. Compania de administrare va avea grijă de tot. Veți putea veni la apartamentul dvs. atunci când este convenabil pentru dvs. și, în același timp, veți câștiga bani în plus prin închirierea apartamentului pentru restul timpului. Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare între două aeroporturi internaționale- la 50 km de Aeroportul Varna și la 60 km de Aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță de familie confortabilă și o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată printr-o combinație de golfulețe marine, plaje lungi de peste 6 km, dune de nisip și stânci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
97 m2
Suprafață utilizabilă
82 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
590 m
Medic
130 m
Cafenea
5 km
Restaurant
210 m
Bar
370 m
Școală/gradiniță
160 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00