Unic 2 camere, complex balnear de lux, langa cel mai mare izvor mineral, Velingrad

Velingrad, Bulgaria – ID 6076
99,000 €
Arie 75 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/5
Condiție Liber
Oferim spre vanzare un apartament cu doua camere complet mobilat in suprafata totala de 75,5 m2, situat la etajul cinci si ultimul al complexului Sveti Spas in partea de sud a statiunii balneologice Velingrad, raionul Pazardzhik, Bulgaria. Amenajare: hol de intrare, living cu sufragerie si chicineta, dormitor, baie cu toaleta si terasa cu vedere panoramica si orientare sud-est. Complexul, împreună cu zona parcului din jurul râului Chepinska, formează un sat de vacanță închis în cea mai frumoasă parte a Velingrad. Este situat în partea de sud a orașului Velingrad, pe malul râului Chepinska, lângă cel mai mare izvor mineral - spa Radon și la 700 de metri de rezervația naturală Kleptuza. Acest
acest colț de pământ înzestrat cu un dar vindecător este cunoscut încă din cele mai vechi timpuri, unde au fost construite băi romane și turcești, iar mai târziu este descris ca atare și în cărțile de călătorie ale lui Alek Konstantinov și Ivan Vazov. O sursă de sănătate și longevitate – Înălțarea se mai sărbătorește în zonă – sărbătoarea Sf. Un spa care, conform religiei creștine, aduce vindecare și protecție de calamități.
Complexul balneo este conceput pentru viață și balneoterapie pe tot parcursul anului. Complexul corespunde unei categorizări de cinci stele și este format din: parte rezidențială, centru medical - diagnostic, divertisment
obiecte și servicii. Complexul Saint Spas Balneo oferă transferuri la aeroport, închirieri auto și servicii de taxi, precum și parcare păzită nonstop. Taxa de întreținere este de 12 EUR/m2 pe an.
Oferta de top, recomandat!
Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.
Din nou și din nou, ne întărim prestigiul și certitudinea oferind sfaturi de specialitate și împărtășind opinii cu clienții noștri care sunt utilizatori pe termen lung ai proprietăților imobiliare pe care le-au cumpărat cu succes conform planului la data promisă.
În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu doar avem grijă de tine și oferim sfaturi profesionale, ci și adăugăm valoare vieții tale și contribuim la îmbunătățirea situației tale economice, datorită investiției bune a banilor tăi.
Relația noastră nu se termină cu o achiziție, doar începe! Suntem vecinii și partenerii tăi, și nu doar pentru întreaga perioadă de proprietate asupra imobilului pe care l-ai ales.
Protejați-vă banii de mega-inflație, investind cu înțelepciune în propria proprietate de pe litoral. Prețurile în Bulgaria sunt ÎNCĂ la jumătate față de alte țări din UE.
Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.
Numărul etajului
5
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
75 m2
Suprafață utilizabilă
62 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
3 km
Cafenea
1 km
Restaurant
380 m
Bar
2 km
Școală/gradiniță
650 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00