Unic 3 camere, vedere la mare, garaj, fără taxe de întreținere, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8587
255,000 €
Arie 125 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 450 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament unic cu 3 dormitoare, situat într-o clădire de apartamente de lux, rezidențială și are o suprafață totală de 125 m2, suprafața construită de 102 m2, situat la etajul patru.

Acesta este format dintr-un hol de intrare, living cu bucătărie și sufragerie, două dormitoare, două băi combinate (una cu duș, cealaltă cu cadă) și două terase. De la toate ferestrele apartamentului și de pe terase se poate admira o priveliște magnifică spre mare și munți. Se vinde cu mobilier și aparate de calitate. Expunere - est, sud, vest.

Casa rezidențială este situată în cartierul Rusalka, în zona locuitorilor locali, în imediata apropiere a zonei forestiere Stará Planina. Plaja se află la 450 de metri distanță. Din cauza particularităților terenului, intrarea în casă se face direct la etajul 3. Proprietate fără taxă de întreținere! Un mare avantaj este garajul!

La distanță de mers pe jos se află: biserica, amfiteatrul, stația de autobuz, centrul de sănătate, locul de joacă, supermarketurile și piața centrală din St. Vlas, unde se află diverse magazine, cafenele, restaurante.

Ofertă excelentă, foarte recomandată!

Noi, la MY REAL ESTATE U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediul înconjurător. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici se poate absorbi atmosfera unică și, de asemenea, se poate bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
125 m2
Suprafață utilizabilă
102 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Magazin
260 m
Medic
810 m
Cafenea
220 m
Restaurant
30 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
870 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00