Vilă 4 camere cu piscină încălzită, Camposol

Camposol, Spania – ID 10136
224,995 €
Arie 649 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Profitați de oportunitatea de a juca golf pe tot parcursul anului, datorită amplasării casei vă veți bucura de căldură și de posibilitatea nelimitată de a juca golf chiar și în lunile de iarnă.

Vă oferim spre vânzare o vilă pe un teren mare cu întreținere redusă, cu aer condiționat, încălzire centrală și o piscină privată încălzită.

Treptele duc la o verandă deschisă și la un conservator mare, care este folosit în prezent ca un lounge suplimentar / zonă de relaxare. Ușa din față a vilei duce la holul de intrare și la salonul mare, în plan deschis. Salonul este extrem de spațios și, datorită celor trei ferestre mari, pătrunde multă lumină naturală.

În afara salonului se află o sală de mese/camera de mic dejun mare, cu o arcadă care duce la bucătărie. Bucătăria este o caracteristică uimitoare a acestei vile, îmbunătățită cu blaturi de lucru din granit, perete din spate din oțel inoxidabil, unități și aparate moderne. O ușă din bucătărie vă conduce la terasa laterală. Treptele coboară pe o parte spre partea din față a casei și urcă pe cealaltă parte spre terasa de pe acoperiș. De aici aveți vedere panoramică la munții îndepărtați.

Există, de asemenea, trei dormitoare în afara camerei de zi. Proprietatea are un dormitor principal minunat, cu mult spațiu, dulapuri încorporate și o baie completă cu duș. Alte două dormitoare cu dulapuri încorporate și o baie cu duș.

Proprietatea este dotată cu aer condiționat și încălzire centrală pentru a vă asigura confortul pe tot parcursul anului.

Vila se află pe un teren mare de 650m2. Cea mai mare parte a spațiului exterior a fost acoperită cu șindrilă decorativă ușoară, cu alei pavate și are un amestec de borduri plantate. Există o alee pavată care poate găzdui cu ușurință mai multe mașini. O poartă pietonală duce la veranda din față și la seră, de unde puteți accesa proprietatea. Piscina încălzită de 10x5 este situată în partea din spate a proprietății și este înconjurată de terase pavate și borduri plantate. Cada cu hidromasaj este situată în lateral și există spațiu pentru mese în aer liber, precum și spațiu pentru șezlongurile dvs. etc. Această vilă frumoasă are bonusul suplimentar al unui subsol demontat, parțial betonat, care găzduiește în prezent uscătorul de rufe, pompa de piscină și o mulțime de spațiu de depozitare.

Proprietatea este situată în zona liniștită a ansamblului rezidențial Camposol Golf Development, care beneficiază de două centre comerciale cu o serie de facilități locale; la doar 15 minute de mers cu mașina până la plajele din Marea Mediterană. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina, iar Aeroportul Alicante la doar 1 oră.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin live stream. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis pe malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
649 m2
Teren
650 m2
Suprafață utilizabilă
648 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
648 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
3 km
Medic
2 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
3 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00