Vilă cu trei etaje, prima linie, taxă de întreținere redusă, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 1661
400,000 €
Arie 220 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 80 m
Taxă pentru servicii 550 € per an
Condiție Liber
Spațioasă și foarte confortabilă, vilă cu trei etaje de vânzare la un preț imbatabil! Vila este situată într-un complex închis, în prima linie la mare, la doar 80 de metri de plaja frumoasă, în Sveti Vlas, Bulgaria. Vila are patru dormitoare, living cu chicinetă, trei băi cu toalete. Există un șemineu și un grătar. Casa oferă o priveliște magnifică spre mare pe de o parte, spre munți pe de altă parte, este în stare excelentă, foarte luminoasă și spațioasă.
Dispunere-
Etajul 1: 2 dormitoare și baie cu toaletă, verandă.
Etajul 2: 2 dormitoare și baie cu toaletă, balcon
etajul 3: hol, living cu chicinetă, baie cu WC, terasă imensă. Vila dispune de piscină proprie.
Suprafața vilei este de 220m2, numărul total de paturi 8+2 persoane.
Complexul în care se află vila este situat în orașul Sveti Vlas- un loc unic în ceea ce privește frumusețea peisajului, unde Marea Neagră se apropie de pitoreasca Stara Planina, la poalele căreia se întind păduri de pini și plaje nesfârșite de nisip - multe magazine, spa-uri și restaurante, atracții distractive pentru copii, multe restaurante cu diferite bucătării din întreaga lume, piano baruri, discoteci/cluburi de noapte, centru SPA, port de iahturi cu o capacitate de peste 300 de iahturi, o mulțime de plaje de diferite, Amfiteatru Arena - 450 de locuri; Supermarketuri; Serviciu de transfer către Sunny Beach; Centru de sporturi nautice; Biserica ortodoxă "Sveti Vlas"; Baruri și restaurante de lux de-a lungul coastei, rețea de magazine și servicii.... Și multe altele ... Sveti Vlas se află la 1,5 km de Sunny Beach (5 minute cu transportul public) și la 7 km de Nessebar. Prin urmare, este un loc ideal pentru a vă relaxa dacă nu doriți să fiți în agitația din Sunny Beach, dar doriți să vizitați barurile și discotecile sale și să vă distrați oricând doriți. Nessebar este perla Bulgariei - o adevărată capodoperă a arhitecturii, păstrată până în zilele noastre. Străzile înguste și pietruite ale orașului și bisericile medievale creează o atmosferă minunată de pace, confort și armonie. Nessebar se află la numai 15 minute de stațiunea Sveti Vlas. Un taxi maritim pleacă spre Nessebar în fiecare oră de la debarcaderul Sveti Vlas.
Complexul special este situat în partea de nord a stațiunii Sveti Vlas, este construit în stil tradițional bulgăresc și este împărțit în 2 părți și este format din mai multe clădiri separate, cu o curte bogat amenajată. Complexul are 280 de apartamente și 6 case de familie. Suprafața totală a terenului este de 20 de mii de metri pătrați. Proprietarilor și oaspeților lor li se oferă în complex-.
2 piscine cu o secțiune pentru copii
masaj și salon de înfrumusețare,
salon de coafură
fitness
2 restaurante
piano bar
parcare securizată
recepție
managementul proprietății
pază 24h
Aeroportul internațional Burgas - 34 km
Sunny Beach - 8 km
Nessebar - 12 km
Burgas - 43 km
Taxa de întreținere este de 550€ pe an
Numărul de etaje
3
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
220 m2
Teren
100 m2
Suprafață utilizabilă
220 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
220 m2
Magazin
60 m
Medic
4 km
Cafenea
3 km
Restaurant
70 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00