Vilă cu vedere la mare, prima linie, ideal pentru închiriere, taxă de întreținere redusă, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 3186
425,000 €
Arie 260 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 13 € per m2/an
Condiție Liber
Oferim o vilă frumoasă, cu două etaje, cu un potențial comercial mare și o taxă de întreținere scăzută în complexul Riviera din Sveti Vlas. Vila este situată pe prima linie și oferă o vedere magnifică la mare din toate camerele. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și sunt etanșeizate. Suprafața totală este de 260m2. Există un living cu chicinetă, patru dormitoare, patru băi cu toalete și o terasă mare.
Complexul Riviera este situat la 50 de metri de plajă, în cea mai atractivă zonă din Sveti Vlas, lângă portul de agrement Marina Dinevi. Există un supermarket, magazine, stație de autobuz, trasee ecologice. Există o piscină, loc de joacă pentru copii, pază, locuri de parcare. Taxa de întreținere este de numai 13,20 €/m2 pe an. Ideal pentru închiriere, o bună oportunitate de investiție! Recomandat!
Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.
Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.
Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.
Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediul înconjurător. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici se poate absorbi atmosfera unică și, de asemenea, se poate bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.
Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
260 m2
Teren
130 m2
Suprafață utilizabilă
260 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
260 m2
Parcare
Da
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00