Vilă frumoasă într-o stațiune de primă linie, cu grădină privată și piscină. Randament garantat, Capul Verde

Santa Maria, Capul Verde – ID 4141
325,000 €
Arie 72 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 100 m
Condiție Liber
O oportunitate unică de investiție! Randament garantat cu posibilitatea de a o folosi cinci săptămâni pe an! În momentul utilizării proprii pentru el sau pentru oaspeții săi, proprietarul nu plătește energia, piscinele, zonele de relaxare, șezlongurile și umbrelele de pe plajă! Excursii gratuite la fața locului! 47 de săptămâni pe an management complet de închiriere. Fără taxă de întreținere, cu condiția să încheiați un contract de închiriere cu compania de management! O selecție de alte proprietăți de diferite dimensiuni și amenajări în această stațiune și în stațiunile surori. Prețuri de la 140 000 €! Proprietatea particulară descrisă este o vilă magnifică în prima linie, în stațiunea Melia Dunas Resort de 5* de pe insula Sal, Capul Verde. Vila are două etaje, are o grădină privată de 113,18 m2 și o piscină privată de 15,71 m2.
Dispunere-
primul etaj: hol de intrare, living spațios cu chicinetă cu acces la terasă și curte, dormitor, terasă, debara, baie cu toaletă.
etajul al doilea- dormitor spațios, baie cu toaletă, terasă frumoasă și spațioasă cu jaccuzi.
În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele. La cerere, vă trimitem un plan și vă organizăm un tur online sau clasic.
Capul Verde este un paradis tropical în mijlocul Oceanului Atlantic format din 10 insule, în apropierea coastei de vest a Africii. Cu 350 de zile de soare pe an, temperaturile sunt în mod constant între 25-30°C, iar apa este cristalină. Nu există riscul de uragane, cutremure, vulcani sau alte pericole de acest gen. Capul Verde are o mantră "No Stress", iar stilul său de viață relaxat îl face o destinație de vacanță ideală. Interesul pentru călătorii în Capul Verde a crescut cu 115% din 2000 și se așteaptă să se dubleze în continuare până în 2024. Industria înfloritoare a turismului se datorează în parte standardelor înalte de ospitalitate din Capul Verde și climatului ideal pentru înot pe tot parcursul anului. Interesul în creștere rapidă pentru această destinație a dus la o cerere mare de cazare de calitate, care depășește adesea oferta. Pe lângă turismul în creștere, prosperitatea Capului Verde se datorează, de asemenea, unui guvern stabil și democratic și unei strategii clare de dezvoltare.
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
72 m2
Teren
149 m2
Suprafață utilizabilă
72.04 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
72.04 m2
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
270 m
Restaurant
130 m
Bar
170 m
Școală/gradiniță
320 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00