vilă în Cipru cu piscină, preț excelent și condiții de plată

Trikomo, Cipru – ID 6904
405,500 €
Arie 186 m2
Dispoziție atipic
Mare 500 m
Condiție În construcție

Top pentru investiții. Căutați o proprietate în Cipru direct de la dezvoltator? Sunteți în locul potrivit. La noi nu plătești comision pentru medierea afacerii, suntem reprezentanți ai dezvoltatorului, cumperi direct de la vânzător. Suntem la fața locului și putem oferi toate proiectele potențiale de pe insulă. Vă vom ajuta să vă îndrăgostiți de perla Mării Mediterane, Cipru.

În prezent oferim această vilă uimitoare în construcție la un preț avantajos. Vila are 3+1 si are trei bai, vila dispune de piscina, balcon de 15 m2 si, de asemenea, doua terase mari, dintre care una este o terasa pe acoperis cu o dimensiune de 52 m2 cu o vedere frumoasa la mare si zona înconjurătoare.

Atenție la depozite până la sfârșitul lunii aprilie, o reducere de 20.000 de lire sterline sau mobilier gratuit! Prin urmare, nu ezitați să ne contactați. De la 1 mai, prețul crește cu cel puțin 20.000 de lire sterline.

Predare in termen de 30 de luni de la plata avansului, dar vei plati 6 ani si asta fara majorari! Puteți închiria și utiliza vila timp de 4 ani înainte de a plăti. Acestea sunt cele mai bune condiții de pe insulă. În apropiere, dezvoltatorul are alte trei proiecte în care puteți folosi toată infrastructura precum parc acvatic, fitness, wellness, plajă etc., complet gratuit.

Dezvoltatorul este mândru să vă prezinte un card de membru care permite clienților să se bucure de privilegii și beneficii unice în toate proiectele dezvoltatorului, acestea sunt intrări în infrastructura dezvoltatorului și reduceri de 10% la restaurante + alte beneficii.

De ce clădiri noi în Cipru de Nord?

Cele mai bune investiții pe litoral din lume pentru 2021 conform Forbes.

Aprecierea medie anuală a clădirilor noi în ultimii doi ani este de cel puțin 30%

Închiriere pe tot parcursul anului și rentabilitate interesantă a clădirilor noi

Prețuri de la 50.000 CZK pe m2 în proiecte de cinci stele cu infrastructură bogată, cu toate acestea, prețurile cresc constant, așa că cel mai bine este să investiți în faza inițială a proiectelor

Plan de rambursare până la 7 ani fără majorare

Un loc ideal pentru pensionare

Protecția drepturilor investitorilor (vom fi bucuroși să explicăm în timpul unei întâlniri personale).

Cel mai mic cost al vieții și cheltuieli pentru apă, electricitate, gaz și combustibil.

Taxa pe proprietate mai mică de 3 CZK pe m2/an.

Una dintre cele mai sigure țări din lume cu criminalitate scăzută.

Deținem proprietăți și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre- și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul de etaje
2
Dispoziție
atipic
Vedere la mare
Da
Arie
186 m2
Teren
260 m2
Suprafață utilizabilă
110 m2
Terasă
65 m2
Balcon
15 m2
Piscină
Da
Suprafață construită
135 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
4 km
Medic
22 km
Cafenea
360 m
Restaurant
70 m
Bar
370 m
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00