Vilă magnifică de primă linie cu grădină și piscină privată, 4 dormitoare, randament garantat, Capul Verde

Santa Maria, Capul Verde – ID 5235
499,000 €
Arie 153 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Taxă pentru servicii 327 € per lună
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim o vilă magnifică de 153,8 m2 cu patru dormitoare în prima linie pe plajă! Grădină privată și piscină privată. Oportunitate unică de investiție! Randament garantat cu 5 săptămâni de utilizare pe an sub randament garantat! Grădină privată și piscină privată! În momentul utilizării proprii pentru sine sau pentru oaspeții săi, proprietarul nu plătește utilitățile, piscinele, zonele de relaxare, șezlongurile și umbrelele de pe plajă! Vizualizări gratuite la fața locului! 47 săptămâni pe an management complet de închiriere. Fără taxă de întreținere, cu condiția să încheiați un contract de închiriere cu compania de management! În cazul în care proprietarul nu dorește un randament garantat, există o taxă de întreținere de 327,18 € pe lună. Randament anual estimat 6-7%. O selecție de alte proprietăți de diferite dimensiuni și dispuneri în această stațiune și în stațiunile surori. Prețuri începând de la 140.000 €! Proprietatea particulară descrisă este o vilă magnifică în prima linie, în Tortuga Beach Resort de 5* de pe insula Sal, Capul Verde. Vila are două etaje, pe un teren de 288 m2, o terasă magnifică de 40,3 m2 și o piscină privată.
Dispunere-
Primul etaj: hol de intrare, living spațios cu chicinetă cu acces la terasă și curte, dormitor, terasă, debara, baie cu toaletă.
etajul al doilea- trei dormitoare spațioase, două băi cu toalete, terasă frumoasă și spațioasă.
Prețul include mobilier și echipamente de înaltă calitate. La cerere vom trimite un plan de etaj și vom organiza o vizionare online sau clasică.
Capul Verde este un paradis tropical în mijlocul Oceanului Atlantic format din 10 insule în largul coastei de vest a Africii. Cu 350 de zile de soare pe an, temperaturile sunt în mod constant între 25-30°C, iar apa este cristalină. Nu există niciun risc de uragane, cutremure, vulcani sau alte pericole de acest gen. Capul Verde are o mantră "No Stress", iar stilul său de viață relaxat îl face o destinație de vacanță ideală. Interesul pentru călătorii în Capul Verde a crescut cu 115% din 2000 și se așteaptă să se dubleze în continuare până în 2024. Industria înfloritoare a turismului se datorează în parte standardelor înalte de ospitalitate din Capul Verde și climatului ideal pentru înot pe tot parcursul anului. Interesul în creștere rapidă pentru această destinație a dus la o cerere mare de cazare de calitate, care depășește adesea oferta. Pe lângă turismul în creștere, prosperitatea Capului Verde se datorează, de asemenea, unui guvern stabil și democratic și unei strategii clare de dezvoltare.
Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
153 m2
Teren
288 m2
Suprafață utilizabilă
153.8 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
153.8 m2
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
720 m
Medic
600 m
Cafenea
600 m
Restaurant
0 m
Bar
300 m
Școală/gradiniță
560 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00