Vilă modernă, nouă, cu piscină într-o locație liniștită, Zaton

Nin, Zaton, Croația – ID 9473
930,000 €
Arie 350 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 1 100 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară
Frumoasă vilă nouă, modernă, cu piscină într-o locație liniștită în Zaton este de vânzare. Se compune din parter și etajul 1. La parter există o intrare acoperită, intrare, living cu bucătărie și sufragerie, dormitor cu baie, toaletă, spălătorie. Scările interioare duc la primul etaj. La primul etaj se află un hol, 3 dormitoare cu băi, care au acces la terasă. În curte se află o piscină și o magazie, bucătărie neagră cu șemineu, toaletă în aer liber, piscină 27 m2.

Suprafața utilă totală a casei cu piscină este de 317,77 m2. Suprafața terenului este de 615 m2.
În curte există două locuri de parcare.

Avantaj: la cumpărarea acestei proprietăți, cumpărătorul nu plătește impozit pe vânzări de proprietăți.

Distanța până la centru și la mare este de 1,1 km.
Pardoselile sunt din gresie și laminat. Construcție din blocuri termice din cărămidă. Izolație termică pe fațadă 8 cm polistiren. Acoperiș plat. Ferestre din plastic cu jaluzele electrice și plase de insecte. Șemineu în camera de zi. Încălzire electrică prin pardoseală în baie. Aer condiționat în camera de zi și dormitoare. Irigarea este instalată în grădină.


Zaton este un mic loc turistic ideal pentru o adevărată odihnă și relaxare de la stresul vieții de zi cu zi. Este situat între două orașe istorice - Nin (2 km) și Zadar (12 km).
Reprezintă o combinație unică de arhitectură dalmată, climă mediteraneană plăcută, natură conservată, patrimoniu cultural și istoric bogat și o viață cotidiană turistică plină de viață.
Plajele de nisip, umbrite de pini seculari, sunt ideale pentru familiile cu copii. Dacă doriți să găsiți liniște, mare cristalină, apă curată subacvatică, umbra pădurilor de pini, apusuri de soare de neuitat, atunci Zaton este locul ideal pentru vacanța dumneavoastră.
Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
350 m2
Teren
615 m2
Suprafață utilizabilă
317.77 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
150 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
2 km
Medic
1 km
Cafenea
530 m
Restaurant
240 m
Bar
420 m
Școală/gradiniță
660 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00