Pohled shora na dům u pláže

Despre noi

Venim din țările în care vindem și, ca experți pe piața locală, vă vom obține cele mai bune oferte. Portofoliul nostru include apartamente individuale și proiecte mai mari. Oferim o abordare cuprinzătoare pro-client și toate serviciile în timpul și după achiziționarea proprietății. Vă vom ajuta să dezvoltați un plan de investiții personalizat. Garantăm siguranța întregului proces în toate aspectele, în conformitate cu legislația cehă (suntem o s.r.o. cehă). Nu ratați ocazia de a face o investiție profitabilă la momentul potrivit, cu randamente peste medie, într-un moment în care nu vă puteți permite nicio proprietate în Republica Cehă!

.

Proprietăți

Ambii proprietari nu au fost doar profesioniști la locul lor atunci când au vândut apartamentul, dar cel mai important, au fost amabili, răbdători, de ajutor și umani. Întreaga vânzare a decurs fără cea mai mică complicație. Îi recomand cu căldură. Să aveți o zi frumoasă, K. P.
K. P.
Am dori să îi mulțumim foarte mult Angelinei Vasileva pentru achiziționarea fără probleme a apartamentului din Bulgaria, pe coasta Mării Negre, în Sveti Vlas. Doamna Angelina Vasileva este un mare profesionist. Compania Titan Reality (mojenemovitostumore) este o companie de TOP. Oferta imobiliară a companiei este fascinantă. Oferta de obligațiuni este, de asemenea, foarte interesantă. Radek și Petra Š.
Radek a Petra Š.
Am dori să vă mulțumim foarte mult pentru achiziționarea fără probleme a apartamentului din Bulgaria, pe coasta Mării Negre, în zona frumoasă dintre Sveti Vlas și Elenite, cu vedere la vechiul Nessebar. Apartamentul este situat în Grand Resort Fort Noks, care este uimitor. Doamna Angelina Vasileva este un mare profesionist! Ea a fost întotdeauna de ajutor și foarte conciliantă. Tranzacțiile ei au fost foarte rapide și profi. Titan Reality (mojenemovitostumore) este o companie de TOP. După experiența personală, o recomandăm tuturor celor care decid să cumpere o proprietate la mare sau doresc să economisească și să aprecieze o parte din banii lor sub formă de obligațiuni ale acestei companii. Conform experienței noastre, sunt profesioniști pe piața externă în ceea ce privește proprietățile imobiliare la mare. Oferta imobiliară este fascinantă, există ceva pentru toată lumea. Oferta de obligațiuni a acestei companii este, de asemenea, o investiție foarte interesantă. Sincere mulțumiri lui Radek și Petra Š. din Boemia de Sud Vă doresc o zi bună,
Radek a Petra Š
Aș dori să vă mulțumesc pentru munca dumneavoastră excelentă și profesionistă. Este al doilea fapt pe care îl fac și după fiecare caz cumpărăturile și vânzarea au fost făcute la un standard ridicat. Toate tranzacțiile au fost rapide și ușoare. Dacă doriți ca totul să meargă bine, vă rugăm să contactați echipa de profesioniști de la mojenenovitostumore.cz
Andriy