Retur garantat

Nu este niciun secret că investiția în imobiliare este una dintre cele mai stabile și benefice modalități de valorificare a fondurilor dumneavoastră. Cu toate acestea, cu atât de multe opțiuni pe piață, este greu să găsești locul potrivit în care să îți investești banii cu certitudinea succesului. Și exact asta este ceea ce vă oferim noi: proprietăți imobiliare cu randamente anuale care pot ajunge până la 8%.

Compania noastră este dedicată selectării atente a proprietăților care îndeplinesc cele mai stricte criterii de stabilitate și rentabilitate a investiției. Fiecare proprietate pe care o oferim a fost supusă unei cercetări de piață amănunțite pentru a ne asigura că aveți o mare oportunitate de a obține un venit stabil.

>.

Nu numai că oferim un randament ridicat, dar ne asigurăm, de asemenea, că investiția dvs. este gestionată de o echipă profesionistă care se va ocupa de toate aspectele legate de proprietate. Acest lucru înseamnă griji minime pentru dvs. și satisfacție maximă.

.

Investițiile imobiliare nu înseamnă doar profit imediat. Este vorba despre construirea unei averi pe termen lung și a unei stabilități financiare pentru tine și familia ta. Proprietățile noastre oferă perspectiva unei creșteri a valorii pe termen lung, împreună cu randamente anuale atractive de care puteți beneficia acum.

.

Nu întârziați și dați-ne ocazia să vă prezentăm ofertele noastre actuale de proprietăți. Suntem încrezători că oferta noastră vă va atrage și vă va convinge de unicitatea acestei oportunități de investiție. Viitorul dvs. financiar este important, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să îl duceți în sus.

.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare și consultanță. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dvs. și pe calea atingerii obiectivelor dvs. financiare.

.

Retur garantat

Cum funcționează?

01Selectarea proprietății

Experții noștri vă vor ajuta să selectați proprietatea potrivită. Puteți alege proprietatea exactă în funcție de preferințele dvs., cum ar fi locația, suma investiției sau randamentul anual dorit. Avem o serie de proprietăți disponibile în întreaga lume.

02Cumpărarea proprietății

După ce încheiați contractul de vânzare, deveniți unicul proprietar al proprietății. Proprietatea nu va fi împovărată cu nicio ipotecă sau sarcină din partea noastră. De la acest moment încolo, puteți dispune de proprietate la discreția dvs.

03Venituri din închiriere

După încheierea contractului de vânzare, semnăm contractul de închiriere și apoi ne ocupăm de tot - veți primi lunar și la timp chirie lunară pe contul dvs., indiferent dacă apartamentul este ocupat sau nu. Desigur, puteți renunța la contract în orice moment fără nicio penalitate contractuală.

04Administrarea proprietății

Suntem chiriașul ideal și vom asigura o îngrijire cuprinzătoare a proprietății. Verificăm în mod regulat starea sa, efectuăm reparații și asigurăm întreținerea regulată. Dacă apar probleme, cum ar fi un debitor, necesitatea reparației apartamentului sau transferul de energie, cu noi nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. <br> Vom rezolva totul pentru tine.

Investiție vilă 3+1 cu randament garantat 5% 150 m de la mare, chiar lângă Marina în Cipru
În rate vedere la mare complex dorit locație dorită
200 m2
3 + 1 camere
150 m
595,000 €
Šipka vpravo
Garsonieră de lux cu randament garantat
În rate vedere la mare complex dorit locație dorită

Garsonieră de lux cu randament garantat

Dubai, Emiratele Arabe Unite – ID 13057

45 m2
1 cameră + bucătărie
2/16
15 600 m
182,571 €
Šipka vpravo
2 camere la 300m de mare , 8% randament garantat + mobilă și electrocasnice gratuite
În rate complex dorit locație dorită
75 m2
2 camere + bucătărie
2/10
300 m
195,000 €
Šipka vpravo