1 cameră de închiriat, 300m de la mare, Byala

Byala, Bulgaria – ID 11149
37,000 €
Arie 27 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 210 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră 1 cameră, cu o suprafață totală de 27m2, situată la etajul 2 din 5 etaje, lângă mare, în Byala, Bulgaria.

Apartamentul este compus din hol de intrare, living cu chicinetă, baie cu WC, balcon. Se vinde inclusiv mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Casa de apartamente este situată la 300 de metri de plaja de nisip cu tobogan de apă în orașul liniștit de la malul mării Byala, în apropiere de restaurantul Panorama.

Datorită locației sale convenabile față de centrul orașului și de plajă, apartamentul este o alegere foarte bună pentru uz personal și pentru închiriere! Parcarea este disponibilă.

Apartamentul este potrivit atât pentru vacanțe de vară la mare, cât și pentru a locui pe tot parcursul anului.

O alegere excelentă la un preț bun!

Taxa de întreținere este de 400 BGN pe an, aproximativ 210 €.

Noi, la MY REAL ESTATE BY THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Orașul Byala este situat la granița dintre districtele Varna și Burgas, aproape echidistant de orașele districtuale Varna (56 km) și Burgas (70 km). Cel mai apropiat oraș de Byala este Obzor, care se află la doar 5 km distanță. Linia de coastă a satului este caracterizată de o combinație de coastă stâncoasă, golfuri mici, plaje cu dune de nisip. Turismul de vară atrage mulți oameni. În ultimii ani, sezonul turistic a fost extins, începând cu începutul lunii mai și până în septembrie. Astăzi, Byala este un oraș bulgăresc prosper datorită producției avansate de vin. Aici se produce excelentul vin Dimyat. Este, de asemenea, o stațiune balneară. Resursele naturale determină dezvoltarea orașului ca un centru de turism maritim în toată regula. Plaja spațioasă, combinată cu pădurea de foioase, temperatura favorabilă a apei mării și puritatea acesteia oferă condiții optime pentru prevenirea și reabilitarea de-a lungul coastei. Orașul a fost fondat cu 3 secole înainte de Hristos. Situl paleogeologic de la White Rocks se află într-un mic oraș. Este situat între partea nordică a plajei centrale și gura râului Alb.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
27 m2
Suprafață utilizabilă
23.76 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
770 m
Medic
5 km
Cafenea
460 m
Restaurant
200 m
Bar
260 m
Școală/gradiniță
520 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00