2 camere cu vedere frontală la mare, complex de 5* în prima linie, zonă liniștită, Škorpilovci

Škorpilovci, Bulgaria – ID 10092
75,900 €
Arie 84 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/6
Mare 15 m
Taxă pentru servicii 850 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Cu vedere la mare și chiar pe plajă! Oferim spre vânzare un frumos apartament cu 2 dormitoare de 84,95m2, situat la etajul cinci din șase etaje, într-un complex privat , Long Beach Resort în Shkorpilovets, Bulgaria. Apartamentul este format dintr-un living cu chicinetă, dormitor, dressing, baie cu toaletă și două terase cu vedere uluitoare la mare.

Complexul în care este situat apartamentul se află în imediata vecinătate a celei mai lungi plaje de pe coasta Mării Negre și chiar la poalele munților Balcani. Apropierea sa de rezervația Kamchia, cele mai bune-condiții excelente pentru windsurfing și kitesurfing din Bulgaria îl fac popular pentru închiriere și utilizare pe tot parcursul anului. Complexul vă oferă dvs. și oaspeților dvs.: piscină exterioară și interioară, zone de relaxare, trei restaurante, centru SPA, centru de conferințe, centru de fitness, parcare, securitate 24 de ore pe zi și servicii perfecte, ceea ce îl face un loc ideal pentru o vacanță romantică aproape de natură. Complexul este o stațiune de cinci stele și este potrivit pentru vacanțe active, aventuroase sau de familie. Distanța până la plajă este de numai 15 m.

Taxa de întreținere este de 850€ pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Škorpilovtsi (în bulgară: Шкорпиловции) este un sat în regiunea Varna, Bulgaria, pe coasta Mării Negre. Škorpilovci a fost numit în onoarea arheologilor cehi, frații Karel și Hermenegild Škorpilov. Škorpilovi este o stațiune situată la 35 km sud de Varna. Este un loc excepțional de liniștit și prietenos pentru relaxare, cu o plajă largă, izvoare minerale, păduri de conifere și de pădure de epocă. În apropiere se află rezervația naturală Longoza. La nord și la sud, rezervația este mărginită de două brațe ale râului Skorpilovska, care se varsă în Marea Neagră. Aici se află Capul Negru (Karaborun), care se ridică la o înălțime de 80 m și este cel mai nordic punct al Munților Balcani - Câmpia Veche, unde Munții Balcani ating marea, unde plaja imaculată și munții se revarsă și creează un peisaj neobișnuit care combină sunetul armonios al valurilor mării și răcoarea plăcută a pădurii. Acolo, versanții estici ai Stara Planina, acoperiți de păduri de foioase și conifere, se întâlnesc cu cea mai lungă plajă din Bulgaria - 12 km de nisip fin, care pe alocuri atinge 120 m lățime și este întreruptă de aspectul unic al unor dune frumoase. Este un loc ideal pentru turiștii care preferă liniștea de neuitat a unei vacanțe de vară aproape de natură, departe de agitația marilor complexe de stațiuni și de aglomerația turistică.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
84 m2
Suprafață utilizabilă
74.75 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
8 km
Medic
9 km
Cafenea
1 km
Restaurant
30 m
Bar
170 m
Școală/gradiniță
520 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00