2 camere cu vedere la mare, apartamente frumoase în construcție, aproape de mare, Sozopol

Sozopol, Bulgaria – ID 10260
111,337 €
Arie 79 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 50 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

În numele dezvoltatorului vă oferim apartamente perfecte într-un proiect nou în Sozopol. În noul complex cu piscină vor exista 23 de apartamente pe patru etaje. Acestea sunt în principal apartamente cu 2 camere, dar veți găsi și garsoniere și apartamente cu 3 camere.

Apartamentul particular cu 2 camere cu o suprafață totală de 79,48m2 este situat la etajul al doilea. Dispunere: hol, living cu chicinetă, dormitor, debara, baie cu WC și terasă accesibilă din ambele camere.

Complexul este situat în prima linie la 50 de metri de mare. Apartamentele numărul 7, 8, 9, 10, 14, 15, 16, 17 sunt cu vedere la mare. Prețul de achiziție este pentru stadiul de finalizare " după BDS". Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu lucrări de finisare, mobilier și echipamente.

Kavatsite este unul dintre cele mai frumoase locuri bulgărești pentru vacanțe la malul mării. Mare frumoasă cu apă cristalină, dune de nisip și pădure!

Data finalizării cu Legea 16 este planificată pentru mai 2024

Pentru mai multe informații, nu ezitați să contactați brokerul.

Noi, la MY REAL ESTATE BY THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sozopol - un oraș istoric și pescăresc pitoresc, situat la 35 km sud de Burgas. Se află pe o peninsulă stâncoasă de origine vulcanică. Aici există încă monumente importante care amintesc de epoca elenistică. În plus, aici trăiește încă o importantă comunitate grecească. Partea veche a orașului a fost declarată rezervație arhitecturală și istorică, protejată de UNESCO.

Străzile înguste și sinuoase ale orașului vechi emană o atmosferă și o personalitate unice. Clădirile constau într-o serie de case originale din secolele XVIII și XIX, cu socluri de lemn și podele proeminente din lemn, strâns lipite unele de altele. Case cu lambriuri de lemn pe străzile înguste, smochini în grădini în spatele zidurilor de piatră, podgorii de casă și colțuri pitorești, taverne liniștite pe faleza de deasupra valurilor, pescari care navighează în zori spre mare, artiști care își expun lucrările în galerii pe stradă, femei bătrâne care creează sub ochii tăi frumoase fețe de masă tricotate sau croșetate. Toate acestea pot fi găsite în Sozopol.

Romantismul poate fi rapid înlocuit de o noapte de desfrâu exuberant în numeroasele baruri, restaurante și discoteci.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
79 m2
Suprafață utilizabilă
62.1 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
690 m
Medic
3 km
Cafenea
3 km
Restaurant
110 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00