2 camere cu vedere la mare și în prima linie, Lalov Egrek, Lozenets

Lozenec, Bulgaria – ID 10083
84,900 €
Arie 65 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Prima linie și vedere la mare! Oferim spre vânzare un apartament cu 2 dormitoare de 65m2, situat la etajul al doilea din trei etaje în complexul Lalov Egrek din Lozenets. Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă cu vedere la mare. Prețul include mobilier și echipamente. Apartament în stare perfectă. Vă recomandăm

Complexul Lalov Egrek este un complex rezidențial elegant în stațiunea liniștită și pașnică din Lozenets. Complexul este format din case private, apartamente și un hotel. Acesta este situat imediat lângă o plajă mică, la 1,5 km sud de satul Lozenets și la 3,5 km nord de orașul Carevo. Complexul vă oferă dvs. și oaspeților dvs.: teren verde, bine îngrijit, piscină, zonă de relaxare, loc de joacă, bar, parcare, pază 24 de ore. Distanța până la plajă este de 20 de metri. Taxa de întreținere este de 12€/m2 pe an.

Apartament ideal pentru a locui pe tot parcursul anului sau pentru închiriere.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Stațiunea Lozenets este situată la 59 km sud de Burgas și se află la poalele Munților Strandzha, renumiți pentru natura lor nealterată. Este o stațiune în creștere și dezvoltare rapidă.

Plaja din Lozenets este nisipoasă, spațioasă, cu o intrare treptată în mare, mărginită pe margini de formațiuni stâncoase, cu baruri elegante pe plajă. În sezonul de vară sunt în funcțiune mai multe școli de sporturi nautice.

În jurul satului există podgorii, livezi și păduri extinse, ideale pentru ciclism montan. Centrul stațiunii oferă o varietate de restaurante, baruri, discoteci și magazine. Localnicii prietenoși și prețurile foarte rezonabile creează condițiile ideale pentru o vacanță relaxantă în Lozenec.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
57 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
480 m
Medic
4 km
Cafenea
430 m
Restaurant
430 m
Bar
430 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00