2 camere în clădire nouă, locație liniștită, potrivit pentru închiriere, Carevo, Bulgaria

Carevo, Bulgaria – ID 10905
76,500 €
Arie 62 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 500 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un nou apartament cu 2 dormitoare cu o suprafață totală de 62m2, situat într-o locație liniștită și pașnică, aproape de centru și de mare în orașul Carevo. Apartamentul este situat la etajul 2 al unei clădiri noi, cu spații comune luxoase.

Dispunere: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu WC și balcon. Expunerea este spre sud.

Apartamentul este potrivit pentru a locui pe tot parcursul anului sau pentru închiriere. Se vinde finisat la cheie, care include pardoseli din gresie, pereți și tavane tencuite și zugrăvite, corpuri de iluminat instalate, baie și toaletă complet echipate. Dacă sunteți interesați vă putem ajuta cu mobilierul și mobila la prețuri imbatabile. Proprietatea oferă o priveliște spectaculoasă asupra stadionului și a viitoarei săli de sport.

Casă fără taxă de întreținere, foarte recomandată!

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, oferim o cantitate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Carevo este situat pe trei peninsule mici și în patru golfuri, iar zona sa este unică pentru Bulgaria. Locația orașului amintește de Rio de Janeiro la o scară mult mai mică, cu multe golfuri și plaje mici și cu apropierea munților.

Peisaj divers, mediu conservat, fenomene naturale, combinația dintre munte și mare, prezența parcului natural "Strandzha", multe zone protejate, istorie și cultură necunoscute, floră și faună unice, râuri curate, folclor unic, obiceiuri, muzică, dans, bucătărie și așa mai departe. Natura unică, istoria bogată și tradițiile populare vii, împletite într-un mod unic în timpuri dinamice, determină aspectul municipiului Carevo din sud-estul Bulgariei.

Aici natura combină pitorescul litoral și plajele cu maiestuosul munte măgulitor, dar ușor accesibil - Strandzha, care uimește prin bogăția sa de floră și faună.

Clima blândă, asemănătoare cu cea din țările mediteraneene, a atras oamenii să se stabilească pe aceste meleaguri încă din cele mai vechi timpuri. Prin urmare, urmele prezenței umane și monumentele sunt numeroase și variate - de la mormintele și cimitirele tracice unice din epoca bronzului, trecând prin vestigiile bine conservate ale dominației grecești și romane, până la bazilicile din perioada creștinismului timpuriu și a Evului Mediu târziu.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
62 m2
Suprafață utilizabilă
54.56 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
110 m
Medic
470 m
Cafenea
180 m
Restaurant
180 m
Bar
610 m
Școală/gradiniță
190 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00