2 camere, în frumosul complex Cascadas, Ravda

Ravda , Bulgaria – ID 11792
79,800 €
Arie 73 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 350 m
Taxă pentru servicii 16 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un apartament confortabil cu 2 dormitoare de 73m2, situat la parterul a cinci etaje, în complexul de elită Cascadas din Ravda, Bulgaria. Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, terasă.

Complexul este situat lângă plajă, într-unul dintre cele mai frumoase locuri din sudul coastei bulgare a Mării Negre, la 5 minute de mers pe jos de plaja de nisip și la 300 de metri de parcul acvatic Aqua Paradise. Zona are o infrastructură dezvoltată, cu toate facilitățile pentru a trăi pe tot parcursul anului - magazine alimentare, restaurante, transport public, școală, grădiniță și multe altele. Pe teritoriul complexului există un loc de joacă pentru copii, o piscină mare pentru adulți și copii, o zonă de relaxare, terenuri frumos amenajate, jacuzzi, parcare și pază.

Taxa de întreținere este de 16 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
73 m2
Suprafață utilizabilă
64.24 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
670 m
Cafenea
340 m
Restaurant
240 m
Bar
450 m
Școală/gradiniță
910 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00