2 camere în prima linie, într-o casă fără taxă de întreținere, Achtopol

Ahtopol, Bulgaria – ID 10897
73,700 €
Arie 57 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră 2 camere cu vedere la mare cu o suprafață totală de 57m2, situate la etajul 3 din 5 etaje, în prima linie la mare în Akhtopol, Bulgaria. Dispunere: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu WC și terasă cu vedere la mare. Apartamentul se vinde inclusiv mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Apartamentul are o dispunere internă minunată a camerelor, livingul și bucătăria fiind orientate spre mare și răsăritul soarelui, iar dormitorul spre vest. Podelele din tot apartamentul sunt din gresie, bucătăria este bine echipată cu frigider, cuptor, plită, hotă și mașină de spălat.

Proprietatea nu are taxă de întreținere.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Ahtopol este un orășel pescăresc foarte frumos, cu un port. Natura înconjurătoare este somnoroasă și frumoasă, recifele sunt sălbatice. Dar acest lucru se va schimba în curând datorită faptului că există un port de iahturi în persoana modernității. Se presupune că este al treilea cel mai mare port de iahturi din Marea Mediterană, cu un chei mare (în bulgară îl numesc "potcoavă") și un far nou. Sunt sigur că prețurile vor crește rapid după aceea, când vor veni aici o mulțime de oameni bogați în iahturi. Plaja de la Ahtopol este una mare (la nord de oraș, în spatele recifului) și o mulțime de zone mici cu nisip.

Zona din jurul Ahtopole merită cu siguranță o vizită. Există stânci interesante de aproximativ 10 până la 25 de metri înălțime în jurul digului de larg și stepe plate de coastă deasupra lor. Pășunile și oile sunt norma peste tot aici. Ici și colo câteva păduri. Spre sud, la acest peisaj se poate ajunge pe un traseu de drumeție recent construit sau pe drumul principal spre Sinemorca. La vest de Ahtopol, la aproximativ doi kilometri mai departe, puteți ajunge la dealurile munților Strandzha, care sunt parc național de câțiva ani, sau, de exemplu, la râul Veleka, care curge încet prin parcul național. Spre nord, din Ahtopol puteți merge cu ușurință pe jos de-a lungul mării sau pe șosea până la Varvara.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
57 m2
Suprafață utilizabilă
50.16 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
360 m
Medic
610 m
Cafenea
140 m
Restaurant
30 m
Bar
340 m
Școală/gradiniță
470 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00