3 camere cu verandă, 100m de la mare, fără taxe de întreținere, Lozenec

Lozenec, Bulgaria – ID 10891
66,000 €
Arie 65 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament cu 3 camere, cu o suprafață totală de 65m2, situat la parter în Lozenets, la 100 de metri de intrarea principală la plajă. Dispunere: living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă, verandă și grădină privată. Apartamentul se vinde inclusiv mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Expunerea este de sud-vest.

Proprietate fără taxă de întreținere și la doar 100 de metri de plajă, parcare posibilă în fața și în jurul clădirii și este gratuită. Potrivit pentru locuit pe tot parcursul anului, vacanțe de vară sau pentru închiriere, foarte recomandat!

Noi, la MY PROPERTY U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Stațiunea Lozenets este situată la 59 km sud de Burgas și se află la poalele Munților Strandzha, renumiți pentru natura lor nealterată. Este o stațiune în creștere și dezvoltare rapidă.

Plaja din Lozenets este nisipoasă, spațioasă, cu o intrare treptată în mare, mărginită pe margini de formațiuni stâncoase, cu baruri elegante pe plajă. În sezonul de vară sunt în funcțiune mai multe școli de sporturi nautice.

În jurul satului există podgorii, livezi și păduri extinse, ideale pentru ciclism montan. Centrul stațiunii oferă o varietate de restaurante, baruri, discoteci și magazine. Localnicii prietenoși și prețurile foarte rezonabile creează condițiile ideale pentru o vacanță relaxantă în Lozenec.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
57 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
330 m
Medic
4 km
Cafenea
60 m
Restaurant
70 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
370 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00