3 camere in proiect cu optiune de rate, la 600m de mare, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 10225
Arie 69 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 600 m
Condiție În construcție

Va prezentam atentiei un nou proiect de apartamente superbe in complexul Emilia Romana Este de pe Coasta Insorita. Construcția este programată să înceapă în ianuarie 2024 și finalizarea este programată pentru ianuarie 2026.

Apartamentul specific de 3 camere in suprafata de 69,06 m2 este situat la primul etaj din sase etaje, dispunere: living cu chicineta, doua dormitoare, baie cu toaleta si terasa. Fotografiile de interior au doar scop ilustrativ! Te vom ajuta cu mobila si echipamente la preturi imbatabile!

Terenul pe care se va construi Este by Emilia Romana se afla in imediata vecinatate a proiectelor deja implementate - PARK,

BOUTIQUE si VERDE. Pe un teren de 3850 m2 vor fi trei clădiri compuse din

109 apartamente.

Cele patru ansambluri formează o singură ofertă de produse, proiectul oferă proprietarilor și vizitatorilor săi 4 piscine tematice, amenajare extinsă, restaurante, parcare subterană și de suprafață, stații pentru mașini electrice, o zonă protejată, un centru sportiv, o saună, o fântână și un loc pentru copii. locuri de joaca.

Complexul este adiacent teritoriului luat sub Parcul Ploshchadyu

Emilia Romana ESTE, PARK, BOUTIQUE si VERDE fac parte din el,

viitorul sit al STATIUNEA Emilia Romana, care se afla pe comuna

o suprafață de peste 20.000 m2.

Toți proprietarii și vizitatorii stațiunii Emilio Romana vor avea

posibilitatea de a folosi sistemul de club între campusuri!

EMILIA ROMANA ESTE se afla:

• 300 de metri de școala de tenis

• 300 de metri de supermarket

• 200 de metri de statia de autobuz

• 1 km de centrul statiunii

• 600 de metri (10 min. de mers pe jos) până la plajă

Există 4 zone de parc pe o rază de 400 m de amplasament și

multe atracții pentru copii

ESTE este spiritul regiunii Emilia Roman, numele unei familii nobiliare care a lăsat o amprentă semnificativă în istoria Europei. Este este un simbol al clasei, al abundenței și al dezvoltării.

Amploarea unei case frumoase, moderne, elegante, care combină experiența, profesionalismul și pasiunea.

Oferta de top! Vânzări direct de la dezvoltator fără comision de la cumpărător.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Cumpărarea relației noastre nu se termină, ci doar începe.

Echipa MNM

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
69 m2
Suprafață utilizabilă
60.78 m2
Terasă
Da
Piscină
4 piscine
Parcare
Da
Magazin
370 m
Medic
1 km
Cafenea
280 m
Restaurant
150 m
Bar
190 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00