3 camere renovate, în zonă centrală, Burgas

Burgas, Bulgaria – ID 10160
186,000 €
Arie 107 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 1 500 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Apartament in oras langa plaja! Apartament în cel mai bun oraș pentru a trăi din Bulgaria - Burgas! Va oferim atentiei un apartament spatios cu 3 camere in suprafata totala de 107 m2, situat la primul etaj al unui bloc rezidential din Burgas, Bulgaria.

Amenajare: hol, living cu chicineta, doua dormitoare, baie cu toaleta si terasa spatioasa. La doar 20-25 de minute de mers pe jos sau 5 minute cu mașina până la plajă. Toată infrastructura, cultura și divertismentul frumosului oraș Burgas sunt la câțiva pași

Ofertă grozavă, foarte recomandat!

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Cumpărarea relației noastre nu se termină, ci doar începe.

Echipa MNM

Burgas este cel mai mare oraș din sud-estul Bulgariei și al doilea ca mărime de pe coasta bulgară a Mării Negre și, cu o suprafață de 253.644 km², este și unul dintre cele mai mari din țară. Conform celui mai recent recensământ al INS din 31 decembrie 2015, are o populație de 203.017 locuitori, ceea ce îl face al patrulea oraș ca mărime din țară. Mai multe rezervații naturale și zone protejate, sate antice și medievale, Marea Neagră și festivaluri anuale atrag mulți turiști. Situat în cel mai vestic punct al Mării Negre, Burgas și-a dat numele golfului cu același nume, care este cel mai mare și cel mai adâncit de pe continentul bulgar al Mării Negre. Orașul este înconjurat de lacurile Burgas - Burgas, Atanasovsk și Mandrensko și la est de Marea Neagră.

Printre primii locuitori ai regiunii se numără tracii, care în jurul secolului al VI-lea î.Hr. au creat o serie de așezări pe teritoriul Burgasului de astăzi împreună cu orașele din apropiere Apollonia, cu orașele din apropiere Apollonia, Mesembria și Anchialo. Clima din Burgas și din regiune este caracterizată ca subtropicală umedă, cu influență marină și continentală. Temperatura medie a aerului de vară atinge 26,7 °C în iulie, cu temperaturi maxime zilnice de peste 20 °C având loc până în noiembrie. Numărul mediu lunar de ore de soare ajunge la 328,6. Influența continentală este evidentă în timpul iernilor, dar în comparație cu interiorul, iernile rămân mult mai blânde, iar zăpada este relativ rară. Dezvoltarea viitoare a orașului este legată de deschiderea Burgasului către mare și lacuri. În acest context, se discută despre proiectul Super Burgas. Proiectul planificat pentru transportul public cu biciclete, de îndepărtare a traficului greu din zona centrală a orașului, de refacere a insulei Sf. Anastasia și a podului, precum și de reabilitare a centrului istoric, a fost deja implementat. implementate. În 2012, în Burgas au fost deschise două centre comerciale. Deschiderea unei săli de sport multifuncționale și a unui drum asfaltat de coastă care leagă Burgas cu noile districte Kjóšeto și Sarafovo sunt pe cale să fie deschise.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
107 m2
Suprafață utilizabilă
94.16 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
150 m
Medic
70 m
Cafenea
130 m
Restaurant
110 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
60 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00