4 camere Apartament modern cu terasă

La Maddalena, Sardínie, Italia – ID 11594
284,000 €
Arie 93 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 2/4
Mare 500 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

Diamonds este un complex rezidențial format din case de apartamente elegante cu vedere la mare, situat în inima frumoasei insule La Maddalena, într-o zonă exclusivistă, la doar câțiva pași de portul Mangiavolpe.

Apartamentul are două dormitoare , capabile să creeze o atmosferă de relaxare și odihnă totală. Zona de living cu bucătărie este inima casei, un loc în care puteți împărtăși momente de bunăstare cu prietenii și familia. Spațiul de lucru este mediul ideal pentru concentrare și muncă liniștită din casa dvs. din Sardinia.

De pe cele două terase puteți admira o priveliște magnifică a mării, capabilă să vă ofere momente de neuitat.

Fiecare colț al acestui apartament de design a fost studiat în detaliu pentru a vă oferi o casă de plajă modernă, elegantă și primitoare.

Datorită locației sale convenabile, puteți ajunge cu ușurință la toate serviciile de care aveți nevoie pe jos sau cu bicicleta electrică.

Apartamentele Diamonds sunt ideale pentru cei care doresc să simtă chemarea mării pe tot parcursul anului, într-o locație impecabilă, cu fundul frumos al mării de culoare turcoaz, plaje pitorești și tot felul de activități la îndemână.

Partenerul nostru de afaceri oferă, de asemenea, pachete de argint, aur și platină pentru facilitățile proprietății.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
93 m2
Suprafață utilizabilă
75 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
110 m
Medic
110 m
Cafenea
280 m
Restaurant
100 m
Bar
200 m
Școală/gradiniță
390 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00