4 camere cu verandă și vedere la mare, complex de lux de 4 stele, în prima linie, Obzor

Obzor, Bulgaria – ID 11935
90,000 €
Arie 118 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament spațios cu 3 dormitoare într-un aparthotel de lux, premiat de 4 stele, situat într-o locație pitorească - pe coasta sudică stâncoasă din Golful Obzor. Complexul, care este înconjurat de o natură virgină, dealuri încântătoare și verdeață luxuriantă, este situat în apropierea plajei sudice Irakli, care oferă priveliști uluitoare la Marea Neagră. Apartamentul este situat la parter și este format dintr-un hol de intrare, un living cu chicinetă, un dormitor matrimonial spațios cu baie proprie, alte două dormitoare, o a doua baie și o verandă spațioasă (9,4 m2). Priveliștile la mare pot fi văzute de la ferestrele din living și din dormitorul matrimonial, precum și de pe verandă. Suprafața utilă a apartamentului este de 102 m2. (inclusiv veranda), iar suprafața totală este de 118 m2. Apartamentul se vinde complet mobilat și echipat.

Complexul în care este situat apartamentul oferă echilibrul perfect între o vacanță relaxantă pe plajă și un stil modern armonios. Arhitectura mediteraneană clasică este combinată cu elemente arabe și detalii moderne, spații luminoase, mobilier elegant din lemn de tec închis și tapițerie moale din bumbac. Un nivel ridicat de servicii cu o notă personală, un design rafinat și memorabil, bucătărie gourmet în restaurantele locale și o plajă privată - complexul se străduiește să vă adapteze vacanța la nevoile dumneavoastră, deoarece fiecare are propria idee despre cum ar trebui să fie vacanța sa pe plajă. Puteți să vă petreceți timpul liber aici în diferite moduri. Vă puteți acorda cu valul de liniște la centrul SPA de la fața locului, unde puteți practica yoga, pilates și alte abordări holistice pentru bunăstarea mentală, fizică și echilibrul spiritual. Complexul are o sală de yoga cu briză naturală de răcorire a mării, 4 săli de tratament, o cameră de aburi, o saună și o sală de gimnastică complet echipată. Complexul are piscine interioare și în aer liber. Oaspeții se pot bucura de o varietate de mâncăruri, vinuri aromate și cocktailuri exotice în restaurantul principal și în barurile complexului. Restaurantul principal vă întâmpină într-un hol spațios, cu mobilier rafinat, și oferă vedere uluitoare la mare. Veți fi tentați de un meniu impecabil, cu o selecție excelentă de băuturi și preparate din bucătăria mediteraneană și europeană. Barul de la piscină seamănă cu o insulă, înconjurată de orizontul mării pe de o parte și de piscine în cascadă pe de altă parte. Barul din hol oferă o ambianță marocană exotică, cu perne colorate și lămpi de cupru. Aici vă puteți relaxa și vă puteți servi cafeaua de dimineață sau cocktailul preferat. Barul din hol vă va face să vă simțiți confortabil în orice moment al zilei!

Taxa de întreținere este de 10 € pe m2 pe an.

Obzor este una dintre cele mai vechi așezări de pe coasta bulgară a Mării Negre, cu o istorie de peste 3000 de ani. De-a lungul secolelor, tracii, grecii, romanii, bizantinii, savanții și otomanii și-au lăsat amprenta pe aceste meleaguri. La doar câteva minute de mers pe jos de complex se află ruinele unei fortărețe romane din secolul I î.Hr. când Orizontul se numea Theopolis (Orașul lui Dumnezeu). Obzor este un loc minunat pentru o vacanță în familie, cu o infrastructură bună și la o oră de mers cu mașina de două aeroporturi internaționale - Varna și Burgas.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele. Puteți urmări cele mai recente oferte de proprietăți pe site-ul nostru.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
118 m2
Suprafață utilizabilă
102 m2
Terasă
9.4 m2
Piscină
3 piscine
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
40 m
Medic
1 km
Cafenea
30 m
Restaurant
30 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00