Apartament atipic cu mansardă, piscină comună, Grecia

Kriopighi, Grecia – ID 10011
113,000 €
Arie 40 m2
Dispoziție atipic
Etaj 2/2
Mare 700 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Suntem încântați să oferim pe piață acest apartament foarte bine prezentat la primul etaj de vânzare în Kassandra Halkidiki, într-o dezvoltare de înaltă calitate, de dorit, care se află într-o locație convenabilă, cu facilități locale la doar o scurtă plimbare. În fața acestuia se află o terasă din cărămidă cu copertină. Apartamentul are aer condiționat și plase de țânțari și este complet mobilat, inclusiv electrocasnice, tavan cu grinzi și piscină comună. Există, de asemenea, o grădină comună în mijlocul dezvoltării.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Kriopigi (Κρυοπηγή', în greacă: izvor rece) este un sat pe coasta de est a orașului Kassandra, la 90 km de Salonic. Este situat de-a lungul dealurilor verzi cu o priveliște frumoasă asupra golfului, iar aspectul său seamănă cu un amfiteatru uriaș.

Partea mai veche a lui Kriopigi, inclusiv piața, este situată într-o poziție ridicată pe coasta satului. Hotelurile și multe dintre cele peste 300 de apartamente sunt situate în mare parte în apropierea drumului principal sau în zone mai joase, aproape de plajă.

Majoritatea restaurantelor, barurilor, cafenelelor și supermarketurilor sunt, de asemenea, centrale.

Există un camping organizat de EOT (Ministerul Turismului) în apropiere de plajă.

Unul dintre numeroasele avantaje care fac din Kriopigi o destinație de vacanță câștigătoare este clima bună, înconjurată de munți verzi și plaje cu steag albastru, cu apă promițătoare foarte curată.

Satul întreține un centru de cercetare educațională și de îmbunătățire a abilităților. Această instituție este un punct de întâlnire pentru educatori din întreaga lume și centrul de organizare a numeroase seminarii și conferințe.

Drumurile spre plajă și întreaga zonă sunt înconjurate de păduri de pini și invită la explorare.

Vizitatorii din Kriopigi au posibilitatea de a obține o gamă largă de produse naturale produse și disponibile în zonă.

O vizită în piața idilică a satului este foarte recomandată, precum și o plimbare până la izvorul natural care a dat numele satului.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
atipic
Arie
40 m2
Suprafață utilizabilă
40 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Magazin
200 m
Medic
5 km
Cafenea
40 m
Restaurant
10 m
Bar
30 m
Școală/gradiniță
130 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00