Apartament confortabil 1+1 de vânzare, aproape de mare, Kalithea , Grecia

Kallithea, Grecia – ID 10492
120,000 €
Arie 35 m2
Dispoziție 1 + 1 camere
Etaj 2/2
Mare 250 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

De vânzare apartament complet renovat la etajul 2 cu 35 m2 de spațiu de locuit oferit la cheie complet mobilat. Locuința oferă un dormitor, living cu bucătărie și baie. Într-o locație excelentă, ideală pentru vacanța dvs. de vară, casa este aproape de toate facilitățile, buticuri, cafenele, taverne, bancomate și multe altele. Plaja de nisip se află la doar 250 de metri pe jos. Perfect pentru vacanța dvs. de vară sau pentru un venit de închiriere mare.

Kallithea (tradus ca "vedere bună") este situat în partea central-estică a peninsulei Kassandra. Locația sa privilegiată o face, de asemenea, centrul turistic al regiunii. Multe hoteluri mari și apartamente mici s-au stabilit în această zonă. Datorită infrastructurii bune, se pot realiza cu ușurință excursii.

Kallithea este un sat modern și unul dintre cele mai căutate locuri din Kassandra. În sezonul de vârf este o zonă de petreceri, cu multe baruri pe plajă, evenimente muzicale.

Dacă doriți mai multe informații sau un tur al acestei proprietăți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
1 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
35 m2
Suprafață utilizabilă
35 m2
Balcon
Da
Magazin
30 m
Medic
130 m
Cafenea
10 m
Restaurant
0 m
Bar
20 m
Școală/gradiniță
150 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00