Apartament cu 2 dormitoare frumos, luminos de vânzare în pitoresc Polychron, Grecia

Polychrono, Grecia – ID 10984
110,000 €
Arie 41 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 400 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Casă de vacanță în orașul prosper Polihrono, cu 41 m2 de spațiu de locuit. Apartamentul dispune de 1 dormitor, o baie complet echipată, o bucătărie și un living cu acces la terasă. Prin vânzare, proprietarul va transfera toată mobila și aparatele electrice. Mersul pe jos până la plaja de nisip este de numai 400 m, iar cumpărăturile sunt și ele la o plimbare. Casa oferă aer condiționat, uși de securitate, plase de țânțari, ferestre din aluminiu, renovări și multe altele. Parcare gratuită fără probleme în incintă.

Dacă doriți mai multe informații sau un tur al acestei proprietăți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Polychrono este un oraș de coastă plin de viață, unde se afla odinioară orașul antic Napoli. Vestigiile excavate includ o acropolă pe un deal și o biserică paleocreștină cu coloane de marmură. Un mic muzeu de folclor expune textile, unelte și documente istorice. Moara, amplasată printre păduri și pini, dezvăluie modul în care era presat uleiul de măsline în trecut. Pot fi închiriate bărci și jet ski-uri, iar de-a lungul coastei există baruri și restaurante cu fructe de mare.

Polichrono se află la 95 km de Salonic, în partea de est a peninsulei Kassandra, pe locul unde se afla orașul antic Neapolis. Satul a fost numit după impresia colorată a numeroaselor flori care caracterizează peisajul (semnificație lingvistică abstractă: "multe culori"). Aproximativ 1050 de persoane locuiesc permanent în acest sat.

Turismul este principala sursă de venit a satului în timpul verii. Multe cafenele, restaurante, baruri, magazine, hoteluri și apartamente sunt situate pe promenada bine vizitată de pe plajă

Între mare și întreaga promenadă se află o plajă de nisip foarte curată, lungă de 7 km, care primește în fiecare an steagul albastru. Datorită poziției estice, zona garantează răsărituri de soare uimitoare.

În afara sezonului, locuitorii se ocupă în principal cu agricultura, prelucrarea măslinelor și producția de miere.

Centrul satului este decorat cu biserica Sfântul Atanasie (construită în 1912), patronul Polychron. Puțin mai departe, în piață, se află biserica mai veche "Nașterea lui Hristos" din 1863.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
41 m2
Suprafață utilizabilă
41 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
100 m
Medic
160 m
Cafenea
120 m
Restaurant
100 m
Bar
160 m
Școală/gradiniță
270 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00