Apartament cu vedere la Marea Karin

Kruševo, Obrovac, Croația – ID 10602
150,000 €
Arie 80 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 50 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Vă oferim spre vânzare un apartament spațios la primul etaj al clădirii cu un total de 5 unități rezidențiale. Clădirea a fost construită în 2007 și este complet finisată. Are o bună izolare (polistiren de 10 cm, ferestre din plastic cu geam termopan) și o ușă de intrare securizată.

În dormitor este așezat laminat, în timp ce în celelalte părți ale apartamentului domină gresia ceramică. În 2023, a fost înlocuită instalația sanitară nouă, apartamentele au fost vopsite și o parte din mobilier a fost reînnoită. Încălzirea și răcirea sunt asigurate de aer condiționat. Apa din apartament provine dintr-o sursă municipală, iar apele uzate sunt evacuate într-o fosă septică. Apartamentul în sine are 65 m2 de spațiu de locuit și o terasă de 15 m2. Dispunerea apartamentului include un hol, bucătărie, sufragerie și living într-un concept deschis, un dormitor spațios, o terasă și un balcon. Apartamentul are o intrare separată prin scări exterioare și oferă o vedere magnifică la mare și la plajă. Orientarea apartamentului este nord-sud.

Plaja este dotată cu o cafenea și un mic doc pentru bărci. Kruševo este un loc mic și liniștit pe malul mării, ideal pentru familii cu copii sau pentru locuințe permanente. Pe o rază de 20 km se află Parcul Național Paklenica, Obrovac și râul Zrmanja, Benkovac, Biograd, orașul Zadar, Aeroportul Zemunik, ieșirea de pe autostradă și alte atracții.

Parcarea este publică.

Pentru mai multe informații sau pentru a organiza un tur, vă rugăm să ne contactați.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
80 m2
Suprafață utilizabilă
65 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
3 km
Medic
15 km
Cafenea
10 m
Restaurant
3 km
Bar
3 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00