Apartament frumos cu vedere la mare și la munte, Kotor, Muntenegru

Kotor, Muntenegru – ID 12080
340,000 €
Arie 80 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 44 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare apartament frumos cu 3 camere cu vedere unică la mare, în Kotor, într-un complex cu piscină lângă mare. Apartamentul are o suprafață de 80 m2 și este situat la etajul 2.

Dispunere: living cu sufragerie conectată la bucătăria deschisă, două dormitoare, baie și balcon spațios cu vedere spectaculoasă la mare și munte. Apartamentul este mobilat și utilat, se vinde cu toată mobila. Terasa oferă o priveliște frumoasă asupra golfului Kotor.

La câțiva pași de apartament se află magazine, cafenele, restaurante și toate celelalte instituții importante. Proprietatea este situată la doar 44 m de mare.

Dobrota este un mic sat din Muntenegru, pe malul golfului Kotor. Populația satului este de aproximativ 8 200 de persoane. Dobrota se întinde pe câțiva kilometri de-a lungul coastei pitorești, de la orașul antic Kotor până la satul Ljuta, și este considerată pe bună dreptate una dintre cele mai frumoase așezări din partea Kotor. Zona de plajă, cu o lungime de aproximativ 7 km, se întinde de-a lungul întregului sat și constă în zone de beton și pietriș. Locul este plin de diverse cafenele, baruri și restaurante. Lipsa plajelor spațioase cu nisip este complet compensată de priveliștea magnifică a golfului Kotor. Spre deosebire de plajele multor centre turistice majore, este extrem de rar ca litoralul din Dobrota să fie văzut aglomerat de turiști.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
80 m2
Suprafață utilizabilă
78 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Parcare
Da
Magazin
250 m
Medic
210 m
Cafenea
60 m
Restaurant
60 m
Bar
290 m
Școală/gradiniță
80 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00