Apartament frumos, mobilat modern, cu două etaje în Kozina, cu vedere uimitoare la mare, la 60 de metri distanță

Kožino, Croația – ID 12029
575,000 €
Arie 105 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 60 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

De vânzare este un apartament frumos, mobilat modern, cu două etaje, în Kozina, cu vedere uimitoare la mare, la doar 60 de metri de plajă. Acest apartament nou este gata să se mute imediat și este complet echipat. Dispunerea sa este similară unei case terasate, cu intrare proprie și curte care include o piscină.

La parter veți găsi o baie, o bucătărie, o sufragerie și un living. O scară interioară duce la primul etaj, unde se află un hol, o baie și trei dormitoare, împreună cu un balcon acoperit. Suprafața utilă totală a spațiilor descrise este de 92,30 m2.

Apartamentul are, de asemenea, o grădină de 79,73 m2 și două locuri de parcare. Piscina are dimensiunile de 4×2,25 metri.

Suprafața utilă totală a acestui apartament, cu toate accesoriile, este de 105,33 m2.

La cumpărarea acestei proprietăți, cumpărătorul nu plătește impozit pe vânzări de proprietăți, deoarece vânzătorul este o persoană juridică.

Apartamentul este complet mobilat, iar toată mobila este inclusă în preț.

Clădirea a fost construită în anul 2019 în blocuri de cărămidă termoizolantă, cu o fațadă din polistiren termoizolant de 10 cm grosime. Podelele sunt dotate cu parchet și gresie. Ferestrele sunt din PVC cu jaluzele. Livingul și dormitoarele sunt dotate cu aer condiționat, iar băile au încălzire prin pardoseală. De asemenea, apartamentul dispune de coș de fum, iar ușa de intrare este antiefracție și ignifugată. În zona curții există un grătar.

Piscina este dotată cu încălzire, iar căptușeala acesteia este din folie.

Kožino este un sat din Zadar cu peste 800 de locuitori, situat de-a lungul coastei mării, la doar 7 km nord-vest de oraș. Este cunoscut pentru vilele și casele sale de vacanță, iar locația sa frumoasă de-a lungul coastei cu multe plaje îl face foarte atractiv. Cu toate acestea, se află în imediata apropiere a orașului și a tuturor facilităților sale, cum ar fi magazine, restaurante, cafenele și o farmacie. Kozino este o destinație turistică populară, oferind un mediu liniștit într-un cadru mediteranean frumos.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
105 m2
Suprafață utilizabilă
92.3 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00