Apartament în Opatija, situat într-o frumoasă vilă conservată din 1899

Opatija - Centar, Croația – ID 10821
185,000 €
Arie 42 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 150 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

De vânzare este un apartament în Opatija, situat într-o frumoasă vilă conservată din 1899, care este protejată ca monument cultural. Apartamentul, cu o suprafață totală de 43 m2, este format dintr-un dormitor, living, bucătărie, baie și hol. Apartamentul are și o pivniță. Acesta este situat la etajul al treilea și oferă o minunată vedere deschisă la mare. Locație excepțională, aproape de toate magazinele și de mare. Dacă sunteți în căutarea unei case în inima Opatija, această ofertă este perfectă pentru dvs.

La aproximativ paisprezece kilometri de Rijeka, în direcția sud-est, se află stațiunea balneară și climatică Opatija. Este unul dintre cele mai vechi și mai bine stabilite orașe balneare din Croația. De asemenea, se mândrește cu cele mai vizitate și mai luxoase hoteluri de pe malul Adriaticii. În prezent, are 9.100 de locuitori permanenți și include suburbia Volosko. Numele original sub care era cunoscut în trecut era Abbazia. Datorită poziției sale geografice bune, are o climă foarte blândă și favorabilă și o vegetație de coastă foarte bogată.

În a doua jumătate a secolului al XIX-lea, Opatija a fost un refugiu al regalității austro-ungare. După Primul Război Mondial, a intrat în declin, dar astăzi a revenit în centrul atenției datorită serviciilor sale balneare de calitate. Pentru că acest loc este luxos, membrii familiei regale croate, veniți de departe, de la Zagreb, se adună aici pentru weekend și se răsfață cu delicii gastronomice în restaurantele locale de primă clasă.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
42 m2
Suprafață utilizabilă
42 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
340 m
Medic
130 m
Cafenea
240 m
Restaurant
0 m
Bar
0 m
Școală/gradiniță
60 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00