Apartament la etajul 1 într-o clădire nouă cu vedere parțială la mare, pe insula Vir

Vir, Croația – ID 11252
210,000 €
Arie 59 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 320 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

De vânzare este un apartament într-o clădire nouă pe insula Vir. Apartamentul are, de asemenea, o terasă pe acoperiș, de unde se poate vedea parțial marea.

Acest apartament este situat la primul etaj al clădirii. Dispunerea camerei include 2 dormitoare, o baie, o bucătărie cu zonă de luat masa și un living și o terasă acoperită. Suprafața utilă netă a acestor camere este de 49,55 m2. De la scară se ajunge la terasa de pe acoperiș care aparține acestui apartament și care reprezintă ¼ din totalul terasei de pe acoperiș. Apartamentul include, de asemenea, un loc de parcare. Suprafața netă totală a apartamentului cu accesorii este de 59,09 m2.

Există în total 4 apartamente în clădire. Distanța până la mare este de 320 m. Distanța față de centrul orașului Vir este de aproximativ 2,3 km.

Cumpărătorul nu plătește taxa de transfer imobiliar.

Clădire realizată din bloc termic din cărămidă. Izolarea termică a fațadei cu polistiren de 10 cm. Acoperirea pardoselii este din gresie. Ferestre din PVC cu obloane și protecție împotriva țânțarilor. Încălzire prin pardoseală în baie. Aer condiționat în camera de zi și în fiecare dormitor. Apartamentul dispune și de coș de fum. Ușa de intrare este ignifugată. Se așteaptă un certificat energetic A.

Insula Vir este unul dintre cele mai renumite centre turistice din Croația. Este situată în extremitatea de nord-vest a județului Zadar. Este înconjurată de Marea Vir și de Canalul Povljan și de multe golfuri mai mici. Este legată de continent printr-un pod.

Coasta vastă de 31,43 km a insulei Vir este decorată cu numeroase plaje, de la cele cu nisip, pietricele până la cele stâncoase, stâncoase, de la plaje amenajate pline de viață, cu diverse facilități, până la golfulețe intime, parțial neatinse de natură. Plajele de pe Vir, situate parțial lângă pini, cu o mare cristalină, fac din această insulă un loc ideal pentru vacanțe în familie.

În afară de turismul din lunile de vară, Vir este un refugiu ideal pentru o viață de familie liniștită în timpul iernii. Dispune de toate facilitățile necesare: școală, grădiniță, magazine, stație de autobuz, restaurante și cafenele.

Vir se află la 26 km de Zadar și la 12 km de cel mai apropiat oraș, Nina.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
59 m2
Suprafață utilizabilă
49.55 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
580 m
Medic
2 km
Cafenea
370 m
Restaurant
190 m
Bar
450 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00