Apartament nou cu grădină în Krk pe insula Krk

Krk, Croația – ID 11636
470,000 €
Arie 65 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 600 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Apartament de lux la parterul unei vile urbane cu vedere la mare, formată din 4 apartamente.

Apartamentul are o suprafață de 65 m2 și este compus din hol de intrare, toaletă pentru oaspeți, baie, două dormitoare, living și bucătărie. Din camera de zi există o ieșire spre terasă și grădină, de unde se poate admira o vedere magnifică la mare.

Proprietatea este situată pe un teren de 731 m2.

Apartamentul este dotat cu ferestre din plastic de înaltă calitate, aer condiționat, ceramică. Parcarea este disponibilă pentru un vehicul. În cadrul grădinii există posibilitatea de a vă construi propria piscină.

Proprietatea se află la doar 600 m de mare și de plaje și este situată aproape de toate facilitățile necesare, la doar 600 m de centrul orașului. Se preconizează mutarea la sfârșitul lunii iunie 2024.

Cumpărătorul nu plătește taxa de transfer de proprietate.

Orașul Krk este unul dintre cele mai vechi și mai renumite orașe de pe insula Krk, care este cea mai mare insulă din Marea Adriatică. Este situat în partea de nord-vest a insulei și este centrul evenimentelor culturale și istorice. Krk este cunoscută pentru istoria sa bogată, străzile pitorești, monumentele istorice și patrimoniul cultural bogat.

Orașul este înconjurat de o natură care îți taie respirația și oferă plaje frumoase, golfuri pitorești și o mare cristalină. Krk este o destinație turistică populară datorită farmecului său și a gamei largi de activități pentru vizitatori de toate vârstele. Turiștii pot descoperi obiective istorice, cum ar fi Catedrala Sfântul Marcu, Castelul Frankopan, zidurile orașului și multe altele.

Orașul Krk este, de asemenea, cunoscut pentru scena gastronomică bogată, oferind o gamă largă de mâncăruri și specialități dalmate tradiționale. În plus, există diverse magazine, restaurante, cafenele și baruri care oferă un mediu confortabil și plăcut pentru cumpărături și relaxare.

Datorită locației sale convenabile, Krk este un punct de plecare ideal pentru a explora frumusețea insulei Krk și a zonelor înconjurătoare. Clima locală plăcută și ospitalitatea localnicilor fac din Krk un loc de neuitat pentru ședere și vacanță.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
64 m2
Terasă
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00