Apartament nou din piatra, 1 etaj, 2 camere, vedere la mare, parcare, Afytos, Grecia

Afytos, Grecia – ID 10187
170,000 €
Arie 45 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 250 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Bine ați venit în Halkidiki Afytos - acest apartament de 45 de metri pătrați la primul etaj este situat pe un teren mare într-o zonă liniștită. Oferă 1 dormitor, 1 baie, un living mare cu bucătărie (Clientul alege bucătăria dacă achiziția este înainte de construcția finalizată) Această proprietate are tot ce aveți nevoie, complexul va fi înconjurat de copaci și grădini și de o piscină pentru gimnastică dacă clientul dorește (cost suplimentar mic). Oferă intimitate și o „evadare” ca nimeni altul - dar la doar câteva minute de pitoresc orașul Afitos și totul, ce are de oferit orașul!

Pe măsură ce intri în fața casei, ești întâmpinat de un spațiu mare de concept deschis, cu înălțimi mari de tavan și ferestre mari care inundă spațiul cu lumină naturală și te conduc către un balcon mare cu vedere la mare și piscină.

Apartamentul din piatra va fi gata in aproximativ 4 luni!! Nu așteptați și rezervați-vă prezentarea pentru a vedea acest apartament uimitor situat în propria sa oază.

Cuvântul „uimitor” începe abia să descrie Afitos, cel mai frumos și neobișnuit sat din Peninsula Kassandra. Cu toate acestea, unicitatea sa constă nu numai în frumusețea sa, ci și în semnificația sa istorică și naturală. Deși Afitos este o zonă de stațiune dezvoltată, cu hoteluri, restaurante și alte facilități, reușește să-și păstreze farmecul tradițional.

Afitos ocupă un punct de observație deasupra Golfului Toroneos, cu vederi spectaculoase asupra Sithonia și coasta de est a Kassandrei. Satul este bogat în clădiri creștine ortodoxe și case de piatră, majoritatea având câteva inscripții în piatră. Străzile pietruite te duc de la un capăt la altul al Afitos.

Afitos a fost cel mai populat sat din Kassandra cândva în secolul al XIX-lea, iar majoritatea clădirilor sale religioase erau deja construite atunci - biserica Sf. Dimitria în centrul Afitos, capela Sf. George, Capela Înălțării și așa mai departe. Casa Aletras de pe piata centrala gazduieste Muzeul de Folclor, care iti vorbeste despre modul de viata din aceasta zona.

Plaja Afitos și alte câteva plaje din apropiere sunt locuri grozave pentru a petrece timpul, iar apele acestor plaje se află în fruntea listei celor mai curate și calde din întreaga Mediterană. Faptul că aici eclozează diferite tipuri de pești nu face decât să confirme acest lucru.

Facilitățile turistice includ o multitudine de hoteluri, camere și apartamente închiriate, precum și taverne, restaurante, baruri și multe altele. În cele mai multe dintre ele vă puteți bucura de diverse specialități locale, băuturi și cocktail-uri până târziu în noapte. În timpul verii, în Afitos au loc diverse evenimente culturale.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
45 m2
Suprafață utilizabilă
45 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00