Apartament nou, gata de mutat, la 60 m de mare, piscină în curte, Maslenica

Jasenice Maslenica, Croația – ID 11404
280,000 €
Arie 124 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 60 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Frumos apartament nou și modern de vânzare la doar 60 m de mare în Maslenica. Apartamentul este disponibil pentru a se muta imediat, este o clădire nouă. În curtea clădirii există o piscină pentru coproprietari.

Acesta este un apartament la parter, cu o grădină mare. Dispunerea încăperilor este formată dintr-un hol, două dormitoare, un dormitor cu baie proprie, baie, bucătărie cu sufragerie și living și două terase acoperite. Accesul la terase este posibil din bucătărie, din camera de zi și din cele două dormitoare. Suprafața utilă netă a spațiilor descrise este de 109,86 m2. În plus, apartamentul are o grădină de 80 m2, un loc de parcare și o cameră de depozitare.

Suprafața netă totală a apartamentului cu toate accesoriile este de aproximativ 124,36 m2.

O caracteristică specială a acestor apartamente este că în curtea comună există o piscină pentru coproprietarii clădirii. Dimensiunile piscinei sunt de 3×8m.

Avantaj la cumpărarea acestei proprietăți.

Distanța față de mare 60 m. Distanța față de centru 800 m.

Anul de construcție 2022. Construcție din cărămidă. Izolație termică a fațadei 10 cm polistiren. Acoperirea pardoselii este formată din gresie. Tâmplărie din PVC salamander cu jaluzele. Pe pereții de sticlă există jaluzele electrice. Sistem de încălzire și răcire cu pompe de căldură. Dispozitivele de încălzire și răcire sunt dispuse în camera de zi și câte unul în fiecare dormitor. În băi există, de asemenea, încălzire electrică prin pardoseală. De asemenea, au fost instalate panouri solare. Pe terasă există un grătar. Ușa din față este antiefracție și ignifugă.

Piscina este încălzită și există un duș în aer liber lângă piscină.

Maslenica este un sat situat pe malul mării Novigrad. Apropierea râului Zrmanja și a Munților Velebit conferă acestui loc un farmec aparte. Canionul râului Zrmanja este ideal pentru toți pasionații de rafting. Datorită apropierii de autostrada Zagreb - Split și de aeroportul Zadar, acest loc devine o destinație turistică din ce în ce mai populară, oferind o adevărată vacanță de familie într-un mediu frumos.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
124 m2
Suprafață utilizabilă
109.86 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
240 m
Medic
530 m
Cafenea
300 m
Restaurant
410 m
Bar
410 m
Școală/gradiniță
260 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00