Apartament nou în Bibinje, parter cu grădină și piscină

Bibinje, Croația – ID 12201
275,000 €
Arie 100 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 600 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

De vânzare apartament în clădire nouă în Bibinje lângă Zadar. Proprietatea va fi gata să se mute în vara anului 2023.

Acesta este un apartament la parter. Dispunerea încăperilor constă într-un hol, 2 dormitoare, 2 dormitoare, baie, dressing, bucătărie cu sufragerie și living și o terasă acoperită. Suprafața utilă netă a spațiilor descrise este de 72,45 m2. În plus, apartamentul include și un loc de parcare, o cameră de depozitare și o grădină de 145 m2 cu o piscină de 24 m2.

Prin urmare, suprafața netă totală a apartamentului cu o cameră de depozitare și un loc de parcare este de 100,15 m2.

Subliniem avantajul la cumpărarea acestei proprietăți: cumpărătorul nu plătește taxa de vânzare a proprietății.

Distanța clădirii de la mare este de 600 m, iar centrul orașului Bibinje este la aceeași distanță.

Clădirea are un total de 6 unități rezidențiale. Același investitor construiește 3 clădiri pe acest loc. Construcție din blocuri termice din cărămidă. Izolație termică a fațadei de 10 cm de polistiren. Acoperirea pardoselii este formată din gresie. Ferestre din plastic cu geam cu trei straturi, jaluzele electrice și plase de insecte. Aer condiționat în camera de zi și dormitoare, deci un total de 3 unități în apartament. Ușa de intrare a apartamentului este, de asemenea, antiefracție și ignifugă.

În cele din urmă, se așteaptă ca această proprietate să aibă un certificat energetic A.

Din orașul istoric Zadar spre sud-est, între drumul turistic al Adriaticii și mare, se află orașul Bibinje, care este decorat cu aproximativ 4 km de coastă cu promenade și plaje. Bibinje oferă multe oportunități pentru cei care doresc să își îmbogățească vacanța cu alte activități în afară de înot și plajă. Natura frumoasă care înconjoară Bibinje este potrivită pentru plimbări, ciclism, condiții ideale pentru navigație, scufundări, windsurfing, loc de joacă în aer liber, sală de sport echipată etc. Există mai multe restaurante cu specialități locale, cafenele, un număr mare de magazine, oficiu poștal cu birou de schimb valutar, grădiniță, cabinet de medicină generală, clinică dentară, farmacie etc. În zona Bibinje se află Marina Dalmacija, care este unul dintre cele mai mari porturi de agrement de pe Marea Adriatică.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
100 m2
Suprafață utilizabilă
72.45 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
420 m
Cafenea
250 m
Restaurant
150 m
Bar
250 m
Școală/gradiniță
380 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00