Apartamente moderne în Grebastica, la 100 m de mare și de plajă

Grebaštica, Croația – ID 10595
180,000 €
Arie 56 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 100 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Vă prezentăm un nou proiect de construcție de apartamente într-o locație excelentă, la doar câteva minute de mers pe jos de mare și de frumoasa plajă din Grebastica.

Aceste apartamente oferă suprafețe de la 50 la 115 m2, astfel încât puteți alege în funcție de gustul dumneavoastră. Unele dintre ele includ chiar și o curte privată. Acestea sunt apartamente cu 1 până la 2 dormitoare, băi moderne și o zonă de living spațioasă.

În timpul construcției vor fi folosite doar materiale de primă clasă, inclusiv ferestre de calitate cu obloane din aluminiu, ceramică și obiecte sanitare.

Locația este ideală pentru vacanța de vară, deoarece aveți totul la îndemână și puteți face totul pe jos. Cel mai important, însă, este faptul că puteți merge la plajă de mai multe ori în timpul zilei, deoarece aceasta se află în imediata vecinătate.

Dacă sunteți în căutarea unui loc ideal pentru vacanța dvs. în care să fiți aproape de plajă este foarte important, nu ezitați să ne contactați și vă vom trimite un catalog de apartamente.

Grebastica este un oraș pitoresc de la malul mării din Croația, situat pe coasta Adriaticii. Atmosfera sa pitorească și plajele curate atrag în fiecare an vizitatori din întreaga lume. Orașul este cunoscut pentru istoria sa bogată, pentru restaurantele tradiționale care oferă specialități delicioase din fructe de mare și pentru o gamă largă de oportunități de sporturi nautice. Grebaštice este locul ideal pentru cei care caută o vacanță liniștită și relaxantă la malul mării.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
56 m2
Suprafață utilizabilă
54 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
6 km
Medic
6 km
Cafenea
160 m
Restaurant
90 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
460 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00