Bonus, televizor nou, preț de top, 1 cameră, cu balcon, Tankovo în apropiere de Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 10556
22,000 €
Arie 25 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 1/4
Mare 4 000 m
Taxă pentru servicii 580 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Bonus! Televizor nou! Vinerea neagră! Preț de top! Oferim apartament cu 1 dormitor de 25m2, situat la etajul 1 din patru etaje, într-un complex privat, în Tankovo, lângă Sunny Beach, Bulgaria. Dispunerea este hol, living cu chicinetă, baie cu toaletă, balcon. Prețul include mobilier și echipamente. Ocazie unică de a locui lângă mare la un preț incredibil de bun. Distanța până la plajă este de 4 km. Apartamentul este confortabil și confortabil, situat într-o locație liniștită, la marginea Sunny Beach, cu acces ușor la plajă - 4 km de vechiul muzeu al orașului Nessebar, 25 km de orașul Burgas, 10 minute de mers pe jos de magazinul alimentar și 10 minute cu mașina de aquapark și de centrul comercial modern.

Complexul oferă pe teritoriul său următoarele facilități pentru a satisface cei mai pretențioși clienți: piscină în aer liber cu secțiune pentru copii și zonă de relaxare, restaurant a la carte, grădină de vară plăcută, bar, parcare, centru de fitness, liniște și condiții minunate pentru o vacanță de familie de neuitat sau pentru o viață pe tot parcursul anului. Biciclete și închirieri de mașini și transferuri de la aeroport sunt disponibile la un cost suplimentar.

Complexul dispune de securitate fizică și electronică pe tot parcursul anului. Taxa de întreținere este de 580 € pe an.

Satul Tunkovo este situat în sud-estul Bulgariei, parte a municipalității Nessebar, în regiunea Burgas, la 4 km nord-vest de stațiunea Sunny Beach, la 8 km nord-vest de orașul istoric Nessebar și la 28 km de Burgas.

Clima este de tip continental blând, influențată în mare măsură de Marea Neagră, precum și de curenții de aer dinspre Marea Mediterană. Relieful este în mare parte plat, iar altitudinea variază între 0 și 49 m. Iernile sunt blânde și uscate, iar verile sunt călduroase, dar aerul de munte și briza mării împrospătează zilele uscate și călduroase și fac ca nopțile să fie plăcute și răcoroase.

Infrastructura satului este bună și bine întreținută, cu legături de transport convenabile către localitățile din zonă. Există o grădiniță cu program prelungit, o școală, un centru comunitar, o echipă de fotbal din partea Ustrem. Tankovo este alimentat cu apă și electrificat.

Satul este bogat în resurse naturale, ceea ce îl face un loc foarte atractiv pentru odihnă și investiții pentru cetățenii bulgari și străini - câmpii verzi, lacuri artificiale de culoare albastru-verde, dealuri mici, vedere panoramică uluitoare a golfului Sunny Beach.

Producția de viță de vie și legume este bine dezvoltată. Creșterea animalelor este tipică pentru fermierii locali.

În decembrie are loc o sărbătoare a rachiului de struguri.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
25 m2
Suprafață utilizabilă
22 m2
Balcon
Da
Piscină
6 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
4 km
Medic
5 km
Cafenea
80 m
Restaurant
4 km
Bar
70 m
Școală/gradiniță
50 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00