Brutărie de lucru pe plajă, ofertă de top, Sozopol

Sozopol, Bulgaria – ID 10781
85,500 €
Arie 80 m2
Mare 10 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Ofertă excelentă pentru a cumpăra o unitate de lucru - brutărie modernă, complet echipată, funcțională, modernă

pe promenada principală de lângă plaja din tabăra Gradina, Sozopol, Bulgaria. Suprafața construită 80m2, din care partea comercială 20 m2. Există, de asemenea, un atelier pentru producția de gustări, aragaz de podea cu 4 tăvi de copt, 2 plăci de clătite, mixer pentru aluat, sertar pentru 18 tăvi de copt, ceainic, frigider pentru 26 de tăvi de copt (plus), congelator pentru 13 tăvi, depozit de făină, grup sanitar, baie cu WC, cameră

O verandă de 20 m2. Loc extrem de comunicativ, flux mare de oameni în timpul sezonului estival.

Proprietatea are toate avizele și autorizațiile de construcție.

Achiziționarea acestei afaceri are multe avantaje în investiția pe termen lung:

1. Destinație turistică. Brutăria din apropierea plajei atrage turiștii care caută mâncare și distracție la îndemână

de mare și de atracțiile turistice.

2. Proximitate față de plajă.

3. Locație centrală.

4. Combinația dintre apropierea de mare permite un meniu variat. Aceasta este o condiție prealabilă pentru o gamă largă de vizitatori.

5. Turism în creștere: regiunea înregistrează o creștere a turismului, noul proprietar al acestei afaceri va beneficia de numărul tot mai mare de vizitatori care caută o experiență gastronomică.

6. Potențial de creștere pe termen lung: dacă investiția este bine gestionată și oferă servicii de calitate, brutăria va deveni o afacere de succes cu potențial de creștere și profit pe termen lung.

Ofertă de top, recomandată!

Sunați brokerul pentru mai multe informații.

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

SOZOPOL - un oraș istoric și pescăresc pitoresc, situat la 35 km sud de Burgas. Se află pe o peninsulă stâncoasă de origine vulcanică. Există încă monumente semnificative care amintesc de epoca elenistică. În plus, aici trăiește încă o importantă comunitate grecească. Partea veche a orașului a fost declarată rezervație arhitecturală și istorică, protejată de UNESCO.

Străzile înguste și sinuoase ale orașului vechi emană o atmosferă și o personalitate unice. Clădirile constau într-o serie de case originale din secolele XVIII și XIX, cu socluri de lemn și podele proeminente din lemn, strâns lipite unele de altele. Case cu lambriuri de lemn pe străzile înguste, smochini în grădini în spatele zidurilor de piatră, podgorii de casă și colțuri pitorești, taverne liniștite pe faleza de deasupra valurilor, pescari care navighează în zori spre mare, artiști care își expun lucrările în galerii pe stradă, femei bătrâne care creează sub ochii tăi frumoase fețe de masă tricotate sau croșetate. Toate acestea pot fi găsite în Sozopol.

Romantismul poate fi rapid înlocuit de o noapte de desfrâu exuberant în numeroasele baruri, restaurante și discoteci.

Vedere la mare
Da
Arie
80 m2
Suprafață utilizabilă
70.4 m2
Magazin
2 km
Medic
3 km
Cafenea
2 km
Restaurant
20 m
Bar
100 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00