Casă cu piscină, construcție nouă, fațadă de piatră, 165 m2, Vrsi

Vrsi, Croația – ID 10442
600,000 €
Arie 450 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 1 800 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Casă nouă cu piscină în Vrsi este de vânzare. Suprafața casei este de 165 m2 și este compusă din parter și primul etaj.

La parter se află un hol, un dormitor, o baie, o bucătărie cu sufragerie și un living. În plus, la primul etaj există 3 dormitoare, 2 băi și o terasă neacoperită. Curtea are o suprafață de 394 m2. În curte există 3 locuri de parcare. Lângă casă există o instalație auxiliară unde se află o cameră pentru mașini de piscină și o bucătărie de vară cu grătar.

Mutarea în casă este planificată pentru iarna anului 2023.

Distanța acestei proprietăți de la mare este de 1,8 km. Casa se află la 2 km de centrul localității Vrsi.

Piscina este încălzită.

Izolare termică a fațadei cu polistiren de 8 cm. În plus, placare cu piatră de 4,5 cm grosime. Acoperirea pardoselii este formată din gresie. Casa are un total de 5 aparate de aer condiționat. Există câte un aparat de aer condiționat în fiecare dormitor și în camera de zi. Există, de asemenea, încălzire prin pardoseală cu pompe de căldură. Există, de asemenea, încălzire solară a apei și o piscină. Există, de asemenea, un coș de fum în casă.

Stație de încărcare pentru mașini electrice în parcare.

Orașul Vrsi este situat pe peninsula cu același nume în partea extremă nord-vestică a Dalmației de Nord, la aproximativ 20 km de Zadar și la aproximativ 5 km de Nin, cel mai vechi oraș regal croat. Vrsi este împodobit cu o coastă frumoasă de aproximativ 30 km lungime, bogată în plaje naturale și golfulețe potrivite pentru înot sau pur și simplu pentru relaxare în liniște, departe de centrele urbane. Locul este, de asemenea, decorat cu două insule, Mišjak și Zečevo. Insulița Zečevo este deosebit de interesantă, deoarece se transformă într-o peninsulă la mareea joasă, iar mareea o transformă într-o insulă. Oferta de vară este îmbogățită de numeroase evenimente, cum ar fi Nopțile pescarilor și Nopțile folclorice.

Marea curată, plajele lungi de nisip cu intrare treptată sau golfulețele cu pietricele sunt perfecte pentru o relaxare completă.

Localitatea oferă toate facilitățile necesare pentru o viață plăcută și de calitate: oficiu poștal, birou de schimb valutar, bancomat, farmacie, magazine, cafenele, centru sportiv, locuri de acostare.

Toți iubitorii de navigație sau windsurfing vor găsi în Vršovice condiții extraordinare pentru acest sport, deoarece în lunile de vară maeștrii suflă în fiecare zi, ceea ce vă va permite să vă îndepliniți dorințele. În centrul localității Vršovice, aveți la dispoziție un mic teren de fotbal și baschet. Aventurierii pot merge pe traseele montane din Vrsa cu îndrumare profesională.

Tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță de familie liniștită și relaxantă în stil mediteranean se găsește aici.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect cu alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
450 m2
Teren
395 m2
Suprafață utilizabilă
165 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
85 m2
Parcare
Da
Magazin
860 m
Medic
930 m
Cafenea
930 m
Restaurant
410 m
Bar
870 m
Școală/gradiniță
920 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00