Casă cu vedere fantastică la mare, primul rând până la mare, Posedarje

Posedarje, Croația – ID 11980
340,000 €
Arie 650 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 10 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Vă oferim spre vânzare o casă semidecomandată în prima linie la mare, cu vedere uimitoare la apele azurii. Această casă are o grădină mare și acces direct la mare, oferind un sejur perfect într-un paradis balnear.

Casa este compusă din parter și etaj. La parter veți găsi o baie, o bucătărie conectată la sufragerie, un living separat și două dormitoare (unul mai mic, care este folosit în prezent ca birou). Suprafața parterului este de 48,85 m2. O scară interioară vă duce la primul etaj, unde se află un hol, două dormitoare, o baie și o terasă neacoperită. Suprafața podelei este de 49,20 m2. În camera mai mare de la primul etaj există instalații pregătite pentru bucătărie, ceea ce permite ca primul etaj să funcționeze ca un apartament separat, deoarece are și intrare proprie. În curte se află un garaj de 19 m2, sub care se află o altă cameră de depozitare.

Suprafața utilă totală a casei este de 117,05 m2. Casa a fost construită pe un teren de 642 m2.

Există un loc de parcare în garaj și un altul în fața acestuia.

Parchetul este format din gresie și laminat, iar ferestrele sunt din material PVC.

Casa este dotată cu un coș de fum, iar la parter există un grătar din cărămidă, care contribuie la o viață confortabilă și plăcută la mare.

Casa are nevoie de renovare, dar priveliștea spre mare și locația sa sunt de neegalat. Mobilierul existent rămâne în casă.

Satul Posedarje se află la aproximativ 3 km, iar orașul Zadar este la doar aproximativ 20 de minute cu mașina, oferind acces ușor la toate facilitățile și activitățile de divertisment.

Posedarje este situat pe coasta Mării Novigrad și este foarte aproape de autostradă, ceea ce face ca deplasarea către acest loc să fie mai ușoară și mai rapidă, indiferent de unde veniți. Potențialul economic dominant al Posedarje este reprezentat de agricultură și turism, precum și de locația sa convenabilă de transport. Numeroasele plaje cu pietriș, nisip și stânci fac din această localitate o destinație turistică interesantă, iar în centru veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o viață de zi cu zi relaxată; magazine, restaurante, cafenele, clinici, școli etc.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
650 m2
Teren
1003 m2
Suprafață utilizabilă
117.05 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
80 m2
Parcare
Da
Magazin
220 m
Medic
490 m
Cafenea
400 m
Restaurant
280 m
Bar
240 m
Școală/gradiniță
350 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00