Casă de familie mobilată cu vedere la mare, natură virgină, Kableškovo

Kableškovo, Bulgaria – ID 10055
205,000 €
Arie 135 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 8 100 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Reducere! Oferim spre vânzare o casă de familie nouă, cu două etaje, cu 4 camere, în orașul Kableshkovo.

Suprafața totală a casei este de 135,98 m2.

Se compune din: hol, living cu sufragerie și bucătărie, toaletă și scara spre etajul al doilea; etajul al doilea: hol, trei dormitoare, baie cu toaletă și două terase, una cu vedere panoramică la mare. Casa este încălzită

cu propan-butan, există un rezervor suprateran de propan-butan. Rezervorul este conectat la cazanul de gaz din casă. Umplerea rezervorului se face o dată

anual. Curtea este împărțită vizual în mai multe zone în stil englezesc. Casa este nouă, construcția a început în 2006. Există instalații sanitare noi de elan și instalații sanitare, casa se vinde complet mobilată și gata de utilizare de către viitorii proprietari. Casa a fost pusă în funcțiune la 27.09.2022. Există o curte de 695 m2, locație excelentă la poalele Stara Planina, aproape de pădure, cu o vedere panoramică plăcută într-un mediu ecologic. Kableshkovo se află la 12 km de Sunny Beach și la 16 km de Burgas.

Distanța până la cea mai apropiată plajă: 8,12 km.

Un serviciu regulat de autobuz face legătura între Kableshkovo și Aheloy, Sunny Beach,

Nessebar, Ravda, Pomorie și Burgas. Proprietatea este potrivită atât pentru utilizare pe tot parcursul anului, cât și pentru închiriere.

Kableshkovo este un oraș bulgar situat în partea de est a țării, în apropierea Mării Negre. Pe lângă apropierea de mare, orașul poate oferi o natură frumoasă și mai multe monumente culturale și istorice care merită atenția dumneavoastră. Din punct de vedere administrativ, orașul Kableshkovo face parte din municipalitatea Pomorie și din districtul Burgas. Acesta din urmă se află la o distanță de aproximativ 20 de kilometri, Pomorie și plaja -15 km. Orașul este situat în cele mai nordice părți ale Câmpiei Traciei Superioare și în cea mai estică și extremă parte a Munților Stara Planina. Acest frumos oraș bulgăresc este o alegere ideală pentru persoanele care iubesc pacea, liniștea, natura nealterată în apropierea plajei și a mării.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
135 m2
Teren
695 m2
Suprafață utilizabilă
135.98 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
135.98 m2
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
860 m
Cafenea
1 km
Restaurant
440 m
Bar
1 km
Școală/gradiniță
620 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00