Casă de familie pentru reconstrucție, Gorica

Gorica, Bulgaria – ID 11439
53,000 €
Arie 4290 m2
Dispoziție atipic
Mare 15 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră casă detașată cu două etaje pentru reconstrucție la poalele Stara Planina, sat Gorica. Casa are o suprafață totală de 123 mp, un teren spațios de 4290 mp. Casa este potrivită pentru reconstrucție totală, oferind astfel viitorului proprietar posibilitatea de a imprima toate tendințele și ideile moderne ale proprietarului, ceea ce va face din casa mai veche o casă unică pentru întreaga familie.

Distanța față de plaja din Sunny Beach : 15 km (10-15 minute cu mașina)

Distanța până la aeroport : 20 km (15 minute cu mașina)

Preț de top! Recomandat:

Noi, la MY REAL ESTATE BY THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Goritsa este un sat situat într-o zonă ecologic curată, în nord-estul Bulgariei, parte a comunei Byala, regiunea Varna. Este situat la 6 km de centrul orașului Byala, la 47 km de Varna și la 4 km de plajă.

Clima din zonă este continentală blândă, cu influența apropierii de Marea Neagră. Se caracterizează prin veri răcoroase, toamne călduroase, ierni blânde, dar vântoase și primăveri însorite.

Infrastructură

Satul are un centru cultural cu o bibliotecă, un birou municipal, o biserică ortodoxă, magazine alimentare, restaurante în stil național tradițional, cafenele și altele. Satul este electrificat, există alimentare cu apă, mai mult de 70 de fântâni și 2 izvoare rurale frumoase. Comunicații moderne: toți operatorii bulgari de telefonie mobilă sunt susținuți, există internet, televiziune prin satelit. Drumurile sunt în stare relativ bună. Transportul regulat leagă satul cu Varna, Byala și satele din jur.

Copiilor li se asigură transport zilnic la școala din centrul localității. Sătenii pot beneficia de asistență medicală calificată în unitățile sanitare din Byala (la 6 km de sat).

Numărul de etaje
2
Dispoziție
atipic
Arie
4290 m2
Teren
4290 m2
Suprafață utilizabilă
123 m2
Suprafață construită
123 m2
Parcare
Da
Magazin
5 km
Medic
15 km
Cafenea
540 m
Restaurant
5 km
Bar
730 m
Școală/gradiniță
140 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00