Casă de lux semidecomandată cu piscină, vedere la mare și garaj în Vodice

Vodice, Croația – ID 11629
495,000 €
Arie 350 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 600 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim o casă de lux semidecomandată, cu piscină și o vedere magnifică la mare!

Această casă este situată într-o zonă liniștită din Vodice. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei proprietăți este dispunerea pe două etaje, care oferă mai multă intimitate și mai mult spațiu pentru a trăi. Casa are o terasă minunată, ideală pentru a vă relaxa și a vă bucura de frumusețea zonei înconjurătoare și de priveliștea mării. Printre beneficiile suplimentare se numără o piscină, o grădină privată mare și un garaj subteran. Distanța până la plaja orașului este de 600 m, iar până la centrul orașului de 1500 m. Data planificată de finalizare a construcției este - 01/2025.

Casa S2 are o suprafață utilă totală de 179,70 m2 + grădină de 136 m2. Este compusă din trei etaje: subsol + parter + etaj 1. La subsol există un pasaj acoperit și un garaj. Parterul este format dintr-o zonă de intrare acoperită, hol, scară, baie, spălătorie, debara, living spațios, bucătărie și sufragerie cu ieșire la terasa de 32 m2 și la piscina cu zonă de plajă de 18 m2. O scară interioară duce la etajul 1, unde se află trei dormitoare și două băi (un dormitor cu ieșire la balcon).

Proprietatea este construită în conformitate cu cele mai recente standarde de construcție și echipamente: fațadă izolatoare cu grosimea de 10 cm, ferestre din plastic, uși glisante din aluminiu pe terasă cu geam triplu și strat de acoperire cu temperatură scăzută pentru o mai bună izolare termică, jaluzele electrice cu protecție împotriva insectelor la toate deschiderile, pardoseli de calitate, echipamente sanitare moderne de înaltă calitate, cabine de duș "walk in" cu perete de sticlă, încălzire prin pardoseală în băi și în living, radiatoare electrice în băi, sistem de aer condiționat split inverter în living și dormitoare, pregătire de instalații pentru telefonie, internet, televiziune prin satelit și supraveghere video, scară în consolă din construcție metalică cu lambriuri din lemn, balustrade de sticlă la balcon.

Grădina va fi înconjurată și amenajată cu panouri verzi.

Casa include două locuri de parcare.

Vodice este un oraș turistic foarte animat, cu o mulțime de restaurante, magazine și cafenele. Se află chiar în centrul coastei croate, la 12 km de orașul Sibenik. Vodice este înconjurat de păduri de pini și podgorii. Vodice are aproximativ 9 000 de locuitori. Clima mediteraneană din Vodice înseamnă că vara temperatura este cuprinsă între 26 și 30 de grade, iar iar iarna între 5 și 10 grade. Fie că este vorba de relaxare pe plajă, de explorarea frumuseților naturale sau de istorie și cultură, Vodice și împrejurimile sale au ceva de oferit tuturor. Puteți petrece o zi întreagă (sau chiar o seară) pe plaja Plava plaža (Plava înseamnă albastru), lungă de 4 km. Plaja a fost distinsă cu steagul albastru. A meritat acest premiu pentru curățenia mării și pentru curățenia sa. De-a lungul plajei crește o frumoasă pădure de pini, în care se află restaurante și baruri. Pinii oferă adăpost împotriva soarelui puternic de la amiază. Aici există, de asemenea, o școală de scufundări.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
350 m2
Teren
139 m2
Suprafață utilizabilă
179.7 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
55 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00