Casă frumoasă (3 camere) cu apartament (2 camere) de vânzare, Grecia

Paliouri , Grecia – ID 10059
175,000 €
Arie 1500 m2
Dispoziție
Mare 220 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oportunitate de investiție în peninsula Kassandra, cu o suprafață utilă de 110 mp. Este o casă mică pe 3 etaje care include 1 apartament și 1 duplex cu intrări separate, ideală pentru a fi închiriată și sau pentru două familii. Include 3 dormitoare și două băi, 2 bucătării și 2 zone de living. Este o zonă liniștită între două orașe frumoase, orașul liniștit Palouri și orașul prosper Pefkovori. Casa, construită în 2008, este în stare excelentă, la cheie, cu o terasă mare în fața și în spatele casei. Proprietarii vor vinde cu casa complet mobilată.

Noi ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Paliouri este un sat și o comunitate din peninsula Kassandra, Halkidiki, Grecia. Este situat printre munții joși, în apropierea vârfului sud-estic al peninsulei, Capul Paliouri. Comunitatea include satele mici Agios Nikolaos și Xyna. Paliouri se află la 2 km de mare, la 5 km est de Agia Paraskevi și la 7 km sud-est de Pefkochori. În apropierea satului modern se află vechiul oraș Theramvos, care a supraviețuit până în epoca romană ca un sat dependent administrativ de colonia romană Cassandreia.

În lunile de vară, mulți oameni aleg Paliouri pentru o plimbare de după-amiază pe străzile înguste ale satului, pentru a lua masa și pentru a savura carnea locală și peștele proaspăt în tavernele din zonă.

Plaja Paliouri, numită și Chrouso, este un golf frumos, cu ape cristaline. De-a lungul coastei există numeroase baruri de plajă unde se organizează petreceri. Vă puteți angaja în activități sportive, cum ar fi sporturi nautice, volei pe plajă etc.

Se crede că un oraș antic numit Theramvos, menționat de Herodot, se afla în această zonă. Orașul antic a fost obligat cu forța să îl ajute pe Xerxes. O serie de descoperiri arheologice atestă existența acestui oraș. Numele actual Paliouri provine de la Paliouria, arbuștii folosiți de locuitorii săi pentru a-și împrejmui casele.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
Arie
1500 m2
Teren
1500 m2
Suprafață utilizabilă
110 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
110 m2
Parcare
Da
Magazin
480 m
Medic
7 km
Cafenea
550 m
Restaurant
220 m
Bar
480 m
Școală/gradiniță
570 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00