Casă frumoasă cu 4 apartamente și piscină, Zaton

Zaton, Croația – ID 10446
799,000 €
Arie 900 m2
Dispoziție altul
Mare 400 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Casă frumoasă cu piscină în Zaton lângă Zadar este de vânzare. Situată într-o locație ideală, la doar 400 m de mare și de plaja de nisip și la 550 m de centrul orașului. Este orientată spre sud.

Casa este formată din 4 apartamente la parter și la etajul 1, toate mobilate până la ultimul detaliu. Suprafața utilă netă a casei este de 235 m2 și este construită pe un teren de 821 m2.

La parter se află două apartamente. Primul este format din bucătărie, sufragerie, living, două dormitoare, baie, toaletă și terasă. Cel de-al doilea apartament are o bucătărie cu sufragerie, living, un dormitor, baie și terasă.

La primul etaj există, de asemenea, două apartamente, dintre care unul conține o bucătărie, sufragerie, două dormitoare, baie, toaletă, hol și un balcon spațios. Cel de-al doilea apartament este format dintr-o bucătărie cu sufragerie, living, un dormitor, baie și balcon.

În fața casei există 6 locuri de parcare.

Casa are o activitate turistică bine pusă la punct și se vinde complet mobilată și utilată, ceea ce o face o oportunitate de investiție excelentă!

Casa a fost construită cu blocuri de cărămidă termoizolantă și pe ea a fost montată izolație termică de 10 cm grosime. Ferestrele cu jaluzele și plase de țânțari sunt realizate din material PVC. Certificatul energetic este A. Podelele sunt acoperite cu gresie și laminat. Fiecare apartament este dotat cu tot mobilierul și aparatele electrocasnice necesare și fiecare are aer condiționat pentru încălzire și răcire. Casa are un coș de fum. Curtea este frumos decorată. Piscina de 32 m2 este căptușită cu folie, are încălzire și are o zonă spațioasă pentru plajă în jurul ei.

Zaton este un mic loc turistic, ideal pentru o adevărată odihnă și relaxare de stresul vieții de zi cu zi. Este situat între două orașe istorice - Nin (2 km) și Zadar (12 km).

Reprezintă o combinație unică de arhitectură dalmată, climă mediteraneană plăcută, natură conservată, patrimoniu cultural și istoric bogat și o viață cotidiană turistică plină de viață.

Plajele de nisip, umbrite de pini seculari, sunt ideale pentru familiile cu copii. Dacă doriți să găsiți liniște, mare cristalină, apă curată subacvatică, umbra pădurilor de pini, apusuri de soare de neuitat, atunci Zaton este locul ideal pentru vacanța dumneavoastră.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
altul
Vedere la mare
Da
Arie
900 m2
Teren
821 m2
Suprafață utilizabilă
235 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
120 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
1 km
Medic
1 km
Cafenea
370 m
Restaurant
490 m
Bar
190 m
Școală/gradiniță
660 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00