Casă frumoasă cu grădină mare, piscină și jacuzzi, Debeljak lângă Sukosan

Sukošan, Debeljak, Croația – ID 10178
410,000 €
Arie 1200 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 3 400 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Casă frumoasă cu grădină mare este de vânzare în Debeljak lângă Sukosan. Curtea este decorată cu piscină, jacuzzi, pergolă și grătar.

Casa este compusă dintr-un subsol și un parter. În subsol există o saună și o baie de 28,34 m2. La parter se află un hol, baie, bucătărie cu sufragerie și living, 3 dormitoare, debara și terasă acoperită. Suprafața parterului este de 110,55 m2.

Suprafața casei este de 138,89 m2, iar terenul este de 1182 m2. În curte există 4 locuri de parcare. Suprafața piscinei este de 24 m2. În spatele casei se află o cameră de depozitare.

Casa se află la 3,4 km de mare. Centrul orașului se află la puțin peste 1 km.

Mobilierul complet este inclus în preț.

Casa a fost finalizată în 2018. Podeaua este formată din gresie. Ferestrele sunt realizate din material PVC cu jaluzele. Aparatele de aer condiționat sunt instalate în camera de zi și în fiecare dormitor. De asemenea, în casă există un coș de fum.

Piscina este dotată cu încălzire.

În plus față de racordul de apă, casa are o cisternă.

Debeljak este un sat, separat de aglomerație și trafic, situat la doar câțiva kilometri deasupra Sukosan. Oferă liniște, relaxare, intimitate și împrejurimi și panorame frumoase, fiind în același timp aproape de oraș și de multe alte facilități. Plajele din apropiere de Sukosan sunt decorate cu stânci, plaje frumoase de nisip și pietriș, mare limpede și păduri de pini vechi de secole. Sukošan găzduiește unul dintre cele mai bune porturi de pe Marea Adriatică, ceea ce face ca această destinație să fie extrem de interesantă pentru marinari, navigatori și alți iubitori de ambarcațiuni.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă putem sfătui în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
1200 m2
Teren
1182 m2
Suprafață utilizabilă
138.89 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
115 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
4 km
Medic
6 km
Cafenea
320 m
Restaurant
3 km
Bar
3 km
Școală/gradiniță
610 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00