Casă frumoasă, modernă și complet mobilată, Sveti Filip i Jakov

Sveti filip i Jakov, Croația – ID 10180
460,000 €
Arie 500 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 380 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Frumoasă casă nou construită în Sveti Filip i Jakov este de vânzare. Se află la 380 m de mare și la 250 m de centrul orașului. Casa este complet mobilată și decorată.

Casa este compusă din parter și etaj. Parterul are o suprafață de 89,82 m2. Acesta este format din baie, spălătorie, dormitor, bucătărie cu sufragerie și living și o terasă acoperită. O scară interioară duce la primul etaj, unde se află două dormitoare și o baie. Primul etaj are o suprafață de 36,09 m2.

Lângă casă se află o clădire auxiliară unde se află o cameră de depozitare, o bucătărie de vară și un grătar în aer liber.

Suprafața totală a casei este de 142,49 m2. Casa a fost construită pe un teren de 411 m2.

Casa se vinde complet mobilată.

Casa a fost construită în anul 2022. Construcția a fost realizată din blocuri de cărămidă termică. Fațada are izolație termică cu polistiren de 8 cm grosime. Podeaua este formată din gresie și laminat. Ferestrele sunt realizate din material PVC cu geam triplu strat, jaluzele și plase de insecte. Aparatele de aer condiționat sunt instalate în camera de zi, în dormitorul de la parter și în holul de la primul etaj. Curtea este dotată cu irigare automată subterană. În plus, curtea va fi pavată.

Micul oraș pitoresc Sveti Filip i Jakov este situat pe coasta Mării Pasman între Zadar și Biograd. Sveti. Filip i Jakov este un loc renumit pentru fostele sale case de vară, care au precedat cabanele de astăzi și turismul dezvoltat. Svatý. Filip i Jakov este cunoscut pentru frumoasele sale plaje de pietriș și de nisip. În mod similar, o frumoasă promenadă se întinde pe toată lungimea plajei, făcând legătura între Riviera St. Filip i Jakov - Turanj.

Acest mic loc vă oferă tot ce aveți nevoie pentru viața de zi cu zi și pentru o vacanță ideală. Numeroasele restaurante, cafenele și magazine vă vor face șederea aici și mai plăcută. Sveti Filip i Jakov este conectat direct cu orașul Biograd, care oferă numeroase facilități suplimentare, iar în imediata vecinătate se află faimosul parc de distracții Mirnovec, recent construit.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect cu alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
500 m2
Teren
411 m2
Suprafață utilizabilă
142.49 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
90 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
1 km
Medic
1 km
Cafenea
760 m
Restaurant
530 m
Bar
690 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00